Connect with us

DIVIZIA A1

Teodor Milotin: „În meciul cu CS Volei Municipal Zalău, plecăm cu şanse egale”


Voleibalistul celor de la CSM Bucureşti consideră că duelul cu campioana României este deschis oricărui rezultat, dar şi faptul că gruparea din capitală beneficiază de avantajul terenului propriu


Volei Municipal Zalău a fost mai mult o umbră a echipei care în sezonul trecut câştiga campionatul. De altfel, campioana României a avut o serie negativă incredibil şi nu mai câştigase de o lună, moment în care la echipă a avut loc o schimbare, iar antrenorul Marian Constantin şi-a dat demisia.

În locul său a fost adus bulgarul Nikolay Jeliazkov, iar gruparea de la poalele Meseşului a câştigat derby-ul cu Arcada Galaţi.

Sâmbătă, CS Volei Municipal Zalău se va deplasa la Bucureşti, pentru duelul cu CSM, formaţie ce vine după două victorii consecutive şi care ocupă momentan locul 4 în Divizia A1, având cu un punct mai mult decât echipa clasată pe locul 5, chiar Volei Municipal Zalău.

În aceste condiţii, meciul dintre cele două echipe se anunţă extrem de disputat, mai ales dacă ne gândim ce greu s-a impus Zalăul în faţa grupării din capitală pe teren propriu.

Înaintea acestui joc, centrul bucureştenilor, Teodor Milotin consideră că ambele echipe pornesc cu şanse egale, însă cei de la CSM Bucureşti au totuşi un mic avantaj, cel al terenului propriu.

„Prin venirea noului antrenor bulgar, Jeliazkov, echipa din Zalău joacă un volei mult mai bun în comparaţie cu penultimul meci de la Craiova, unde a pierdut şi nu a arătat precum o echipă campioană. Cu siguranţă, venirea bulgarului a produs un şoc psihologic la echipă şi acest lucru s-a văzut în meciul cu Galaţi, pe care l-au câştigat şi au fost superiori la toate capitolele. În meciul de sâmbătă plecăm cu şanse egale, poate ne avantajează puţin faptul că jucăm pe teren propriu, unde pot spune că jucăm bine. Îmi doresc ca din acest meci să obţinem cât mai multe puncte”, ne-a spus Teodor Milotin.

Partida dintre CSM Bucureşti şi CS Volei Municipal Zalău va avea loc sâmbătă de la ora 13.30. Avancronica acestui joc o puteţi citi AICI.

Sursa foto: csmbucuresti.ro

263 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1