Connect with us

CUPELE EUROPENE

HC Zalău joacă fără presiune în Suedia


Cu calificarea în sferturi asigurată, HC Zalău abordează fără emoţii ultima partidă din grupă cu H 65 Hoors, însă încearcă să obţină o victorie care i-ar asigura primul loc în Grupa D


Victoria cu Larvik i-a adus lui HC Zalău nu doar calificarea în sferturile Cupei EHF ci şi primul loc în grupă cu o etapă înaintea finalului acestei faze a competiţiei. Cu biletele în sferturi deja asigurate, gruparea de sub Meseş merge în Suedia pentru ultimul joc cu H 65 Hoors fără presiune.

Miză pentru acest joc mai există, având în vedere că în cazul în care va câştiga şi în Suedia, zălăuancele vor termina grupa pe primul loc, dar şi în cazul unui egal sau a unui eşec, HC Zalău poate câştiga Grupa D, dar atunci va depinde de rezultatul partidei dintre Larvik şi Banik Most. Pare greu de crezut că formaţia din Norvegia nu va câştiga în faţa grupării din Cehia, cea care încă nu a cunoscut gustul victoriei în grupe.

Revenind la partida dintre H 65 Hoors şi HC Zalău să spunem că în acest joc, antrenorul Gheorghe Tadici are posibilitatea să îşi odihnească jucătoarele de bază care au dus greu până acum. De cealaltă parte, suedezele s-au resemnat că nu mai pot prinde sferturile, cu toate că în etapa trecută au reuşit o victorie la scor în faţa celor de la Banik Most. Campioana Suediei nu mai poate pierde nici locul 3 în grupă, astfel că pentru H 65 Hoors acest meci nu mai prea are miză.

Contează doar punctele pentru coeficientul ţării, iar acest lucru este un motiv în plus pentru ca HC Zalău să forţeze o nouă victorie, care ar face ca echipa lui Tadici să ajungă în sferturi după 9 victorii în cele 10 partide de la debutul în acest sezon de Cupa EHF. Partida dintre H 65 Hoors şi HC Zalău se dispută sâmbătă, de la ora 16.00, ora României şi va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din Ungaria formată din Katalin Pech şi Maria Vagvölgyi, în timp ce observator din partea EHF va fi Päivi Mitrunen din Finlanda. La meciul tur ce a avut loc pe 14 ianuarie, HC Zalău s-a impus pe teren propriu cu 24 – 21.


Sâmbătă, ora 16.00, (ora României), la Lund: HC H 65 Hoors  – HC Zalău


loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    8 February 2018 at 22:42

    Tadici baga rezervele sa joace, ca parte din vedete nu le mai sta capul aici si numai la cum pot stoarce bani de aici sau de oriunde . La Cisnadie a fost evident ,cat se poate. Nu le duce pe cele care pleaca sau nu le reinoiesti contractele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE