Connect with us

LIGA I

Arbitru lovit cu sălbăticie. De la terenul de minifotbal, direct la Urgenţă

Robert Goie a fost bătut crunt de jucătorul Dudu Hodiş, de la Atletico BDU şi a fost lovit şi de către conducătorul echipei Ovidiu Buduşan în timpul unui meci din Liga I de minifotbal Sălaj

 

Partida dintre Atletico BDU şi  FC Dacia Zalău, programată duminică după-amiază s-a terminat mai repede de fluierul final. Asta, datorită unor acte de violenţă ale unor jucători de la Atletico BDU, care nu îşi au locul pe terenul de fotbal, ci mai degrabă în ringul de box. În fine la unii, comportamentul lasă mult de dorit. Să revenim asupra meciului, care în prima repriză  a oferit un fotbal frumos. Dar, în repriza secundă, un fost unele momente urâte, în care câţiva jucători de la Atletico BDU au comentat la deciziile arbitrilor Călin Pop şi Robert Goie.  La un moment dat, după golul doi înscris de FC Dacia, jucătorii Dudu Hodiş şi Ovidiu Buduşan au  fugit la arbitrul Robert Goie, pe care l-au lovit de mai multe ori! Ovidiu Buduşan l-a lovit pe arbitru cu piciorul în zona piciorului, în timp ce Dudu Hodiş s-a dat mai "cocoş" şi i-a aplicat lui Robert Goie o lovitură periculoasă în zona capului. În acel moment scorul era de 2 – 2, dar cei doi arbitri au pus punct final meciului. La teren a venit şi Poliţia, iar Robert Goie a depus o plângere împotriva agresorilor.
Arbitrul a plecat de la teren direct la Urgenţă, deoarece a fost lovit la cap, unde are o umflătură.

Vom reveni!

 

Alte ştiri despre acest caz


Unul dintre agresorii arbitrului Robert Goie: “Nu l-am bătut crunt. Eu l-am lovit cu palma peste cap şi i-am dat un picior”

loading...
Loading...
60 Comments

60 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LIGA I