Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău nu se regăseşte


Echipa de juniori 1 antrenată de Dorian Faur trece printr-o pasă proastă şi a ajuns la al patrulea eşec consecutiv stagional


Voleiul sălăjean juvenil nu trece prin cea mai bună perioadă, iar rezultatele obţinute de echipele sălăjene lasă de dorit. Cu toate acestea, există o speranţă, iar în etapa de la finele săptămânii, ACS Şimleul Sport a reuşit o victorie foarte importantă, în faţa celor de la CSS 2 CNE Baia Mare, obţinând astfel cea de-a cincea victorie stagională.

Dacă şimleuanii sunt pe drumul cel bun şi au şanse bune de a prinde turneul semifinal, cealaltă echipa a judeţului din Campionatul Naţional de Juniori I, CSS Zalău nu o duce prea bine şi din păcate, la finele săptămânii trecute a înregistrat un nou eşec. Înaintea disputării etapei cu numărul 8, CSS Zalău a obţinut o singură victorie, în trei seturi, în faţa celor de la CSS Topliţa, grupare pe care a întâlnit-o şi la finalul săptămânii.

Chiar dacă s-a deplasat încrezătoare că se poate întoarce cu puncte din deplasarea de la Topliţa, echipa sălăjeană nu a reuşit să câştige nici măcar un set şi astfel, a înregistrat cea de-a patra înfrângere consecutivă.

412 Vizualizari
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Xvolei

  9 February 2018 at 9:57

  Intrebati-l pe domnul antrenor de ce i-si bate joc de copii.Toti pleaca de la echipa.Si antrenamentele sunt facute profesionist.Interesul poarta fesul.Am zis si anul trecut ca daca iei lectii de engleza in particular esti mare voleibalist

 2. Xvolei

  9 February 2018 at 10:16

  O mica vizita la antrenamente sa vedeti cum decurg si cati sunt prezenti?.S-a schimbat antrenorul care a avut ceva rezultate cu aceasta generatie si uite unde s-a ajuns.

 3. Stf

  9 February 2018 at 18:45

  Ha ha.La tinta .

 4. Stf

  10 February 2018 at 8:12

  Daca va uitati bine la toate cluburile scolare deviza este:TIMPUL TRECE , LEAFA MERGE.Daca se mai poate ciuguli ceva pe lângă servici e bine.Apropo Asociatia de părinți mai există?Face ceva cu banii strânși? Ceva pentru copii era întrebarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI