Connect with us

Fără categorie

CS Atletic Zalău, în cantonament cu juniorii republicani


Cele două grupe efectuează un stagiu de pregătire pe melaguri sălăjene, la Pensiunea “Amurg” din Meseşenii de Sus


Peste o lună de zile, Campionatul Naţional de juniori republicani se va relua, iar CS Atletic Zalău vrea să fie cât mai bine pregătită pentru a doua parte de campionat.

În aceste condiţii, ambele grupe au avut programat în această perioadă un cantonament, pe meleaguri sălăjene, la Pensiunea “Amurg” din Meseşenii de Sus.

Juniorii A au efectuat deja stagiul de pregătire în perioada 29 ianuarie – 4 februarie, în timp ce juniorii B se află în cantonament de duminică, stagiul urmând să se încheie pe 11 februarie.

“Avem condiţii bune de pregătire. Jucătorii sunt conştienţi că această pregătire este foarte benefică pentru a doua parte de campionat. Am programat două şi chiar trei antrenamente pe zi, iar după terminarea cantonamentului vom juca mai multe partide de verificare”, ne-a declarat antrenorul Claudiu Cornaci.

Din acest an, de pregătirea juniorilor A se ocupă Claudiu Băican, în timp ce juniorii B vor fi antrenaţi în continuare de Claudiu Cornaci.

Cum juniorii A şi-au închieat deja cantonamentul, în această săptămână au jucat un prim joc amical cu CFR Cluj, pierdut cu 2 – 4. Seria jocurilor amicale pentru juniorii B va începe de săptămâna viitoare, elevii lui Claudiu Cornaci urmând să întâlneasc Viitorul Mihai Georgescu, CFR Cluj, CS Crasna şi Rapid Jibou.

După prima parte de campionat, juniorii A ocupă locul 3 în Seria a IX-a, în timp ce la juniori B, Atletic Zalău se află pe locul 4.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie