Connect with us

Fără categorie

Rapid Jibou şi-a măsurat forţele cu o fruntaşă din Liga a IV-a Cluj. GALERIE FOTO


Formaţia antrenată de Ciprian Roja a susţinut primul meci amical din acest an la Unirea Iclod, unde a pierdut la limită, dar vicecampioana Sălajului a făcut un joc bun, iar pe final putea să egaleze


Clasată pe locul 3 la finalul turului, la patru puncte în spatele liderului, Rapid Jibou rămâne în bătălia pentru titlu, dar trebuie să facă un retur perfect pentru a depăşi Dumbrava Gâlgău şi Unirea Mirşid. Jibouanii sunt optimişti în ceea ce priveşte a doua parte de campionat şi deja au început pregătirile. Duminică, Rapid Jibou a susţinut şi primul amical din 2018, iar elevii lui  Ciprian Roja şi-au măsurat forţele cu o fruntaşă din Liga a IV-a Cluj. Este vorba de Unirea Iclod, ocupanta locului 4, la care evoluează şi jibouanul George Cotuţ, cel care împreună cu antrenorul Ciprian Roja a perfectat acest joc ce a avut loc la cocheta bază sportivă din comuna de lângă Gherla.

Deşi a avut în faţă un adversar incomod, Rapid Jibou a făcut un meci bun, dar în final a pierdut la limită. Gazdele au deschis scorul, dar până la pauză, jibouanii au egalat prin Raul Brînduşe, care după ce a primit o minge din corner a şutat la colţul lung, fără speranţe pentru portarul advers. În partea secundă, Unirea Iclod a trecut din nou în avantaj, dar Rapid Jibou putea egala de mai multe ori, însă Flaviu Porumb a nimerit bara, iar tot el a ratat o lovitură de la 11 m pe final.

“A fost un test reuşit pentru noi. Chiar dacă am pierdut am jucat bine şi sunt foarte mulţumit de efortul depus de băieţi. Terenul a fost excelent, iar acest lucru ne-a permis să construim şi să ne creem ocazii. Şi Unirea Iclod a avut câteva situaţii clare de gol, dar portarul Adrian Noţigan a avut două intervenţii foarte bune în partea secundă”, ne-a declarat antrenorul Ciprian Roja.

Rapid Jibou continuă seria jocurilor amicale, iar duminică va juca la Jibou cu Olimpia Gherla, ocupanta locului 3 în Liga a IV-a Cluj. Peste două săptămâni este programat un nou joc de verificare cu Unirea Iclod, de data aceasta la Jibou.

Unirea Iclod – Rapid Jibou 2 – 1 (1 – 1)

A marcat: Raul Brînduşe

Rapid Jibou: Ionuţ Chechedi – Puiu Unguraş, Vlad Lazăr, Marius Mureşan, Mihai Molnar, Alex Turcu, Marius Haiduc, Marius Muntean jr, Raul Brînduşe, Flaviu Porumb şi Florin Moldovan. Au mai intrat: Adrian Noţigan – Vlad Paşcalău, Doru Noje, Tudor Hozan, Vasile Ilieş şi Răzvan Ardelean. Antrenor: Ciprian Roja

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie