Connect with us

HANDBAL

Paula Vişan: “La Zalău, cu fanii noştri în spate, va fi greu pentru orice echipă”


Devenită una dintre pilonii echipei, experimentata “portăriţă”  crede că HC Zalău este acum o formaţie redutabilă ce trebuie să ducă tradiţia mai departe, având în vedere că handbalul de la poalele Meseşului este recunoscut  în toată Europa   


Ani la rând, Silcotub Zalău a fost nelipsită din cupele europene şi chiar a avut rezultate dintre cele mai bune, în vitrina cu trofee poposind şi City Cup! După câteva sezoane mai şterse, echipa de handbal a Sălajului a revenit în Europa şi chiar vrea să ajungă în prim-plan. Astfel, în anul 2013, HC Zalău a ajuns deja într-o finală este vorba de ultimul act al Cupei EHF. În acest sezon, sălăjencele au ajuns în premieră în grupele Cupei EHF şi s-au calificat deja în sferturile de finală.

Una dintre piesele de bază a echipei şi – care a avut un rol important în campionat şi în acest drum european – a fost portarul Paula Vişan (n. 26 Martie 1984). În mai multe partide, ”portăriţa” în vârstă de 33 de ani a fost imbatabilă. Spre exemplu, în ultimul meci de campionat, cel cu CSM Roman, ea a apărat nu mai puţin de şapte aruncări de la 7 m!

Şi în jocul cu marele Larvik de duminică, Vişan şi-a făcut datoria, punând umărul la un succes memorabil. La finalul întâlnirii cu campioana Norvegiei, goal-keeper-ul Zalăului a spus:

“Larvik este un nume mare în Europa, ne-am dorit să câştigăm în faţa ei, pentru că nici Zalăul nu este o echipă oarecare. Au fost generaţii mari şi aici, iar noi trebuie să ducem tradiţia mai departe. Ne gândeam de la început că putem trece de grupe. Important este ca noi să fim sănătoase. La Zalău, cu fanii noştri în spate, va fi greu pentru orice echipă”, a declarat Paula Vişan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL