Connect with us

Ştiri din Sălaj

DRAMĂ. Un sălăjean a decedat la 38 de ani, după ce fusese snopit în bătaie chiar în centrul municipiului


Un conflict spontan a avut urmări fatale pentru un tânăr din Zalău. După ce a fost lovit cu piciorul şi a fost tăiat de mai multe ori în zona gâtului cu un ciob de sticlă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Intervenţia echipajelor de la SMURD şi Ambulanţă l-au readus la viaţă. Din păcate, el a decedat marţi dimineaţa la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean


La finalul lunii ianuarie, în parcarea subterană a unui bloc nelocuit de pe strada George Coşbuc din Zalău (lângă Piaţa Agroalimentară din centru), a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi.

Atunci, un tânăr de 18 ani l-a bătut crunt pe un om al străzii în vârstă de 38 de ani, care se pare că obişnuia să înnopteze în respectiva locaţie.

Conform oamenilor legii, agresorul l-a lovit pe sărmanul “boschetar” cu piciorul şi l-a tăiat de mai multe ori în zona gâtului cu un ciob de sticlă spartă, provocându-i leziuni grave.

Ajunse la faţa locului, echipaje de la SMURD şi Ambulanţă l-au găsit pe tânăr într-o stare critică, într-o baltă de sânge, în hipotermie şi în stop cardio-respirator.

După intervenţia medicilor, victima a fost readusă la viaţă după vreo 40 de minute de resuscitare şi ulterior a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Deşi doctorii au spus că tânărul se află în afara oricărui pericol, bărbatul în vârstă de 38 de ani a decedat marţi dimineaţa, undeva în jurul orei 4.00, pe unul dintre paturile Secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Zalău.

De precizat că agresorul fusese reţinut la scurt timp de poliţişti, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au emis pe numele său o arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Acum, fapta sa ar putea fi transformă într-una mai severă, având în vedere că victima a decedat.

“Victima a decedat. Procurorul a fost la autopsie şi acum aşteaptă concluziile privind cauza morţii. În situaţia în care se stabileşte existenţa unei legături de cauzalitate, urmează ca şi încadrarea juridică să se schimbe, dar în acest moment nu avem concluziile medico-legale”, a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj pentru Ştiri din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj