Connect with us

CUPELE EUROPENE

Cassandra Tollbring, jucătoare HK Larvik: “Zalăul a luptat exemplar şi a marcat la aproape fiecare şansă pe care a avut-o”


Handbalista grupării norvegiene s-a arătat destul de nemulţumită de faptul că Larvik s-a întors acasă fără niciun punct de la Zalău şi chiar dacă a apreciat manieră de joc a celor de la HC Zalău, Tollbring a avut ceva de reproşat şi arbitrilor


HC Zalău este la turaţie maximă în această perioadă. Chiar dacă a avut parte de un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a ieşit cu brio de fiecare dată şi prin urmare a înregistrat 7 victorii consecutive în toate competiţiile.

Ultima, poate şi cea mai mare victorie, a fost obţinută aseară, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, când gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să învingă HK Larvik, o fostă câştigătoare a Ligii Campionilor.

Partida de aseară cu norvegiencele a fost controlată aproape în totalitate de HC Zalău, care în final s-a impus la o diferenţă de trei goluri. Dacă de la formaţia sălăjeană, nicio jucătoare nu a ieşit în evidenţă, ci mai degrabă jocul colectiv, de la HK Larvik, Kristine Breistøl şi Cassandra Tollbring au fost din nou cele mai bune marcatoare ale grupării norvegiene, la fel cum se întâmpla şi în meciul tur.

Tollbring chiar a avut cuvinte de apreciere la adresa sălăjencelor, în ceea ce priveşte modul de abordare al partidei, însă a fost total nemulţumită de maniera de arbitraj.

“Ne-am luptat pe tot parcursul meciului pentru a pleca cu puncte de la Zalău. Cred că am avut şanse bune, însă de asemenea cred că arbitrii au decis greşit în mai multe situaţii. Ştim că este greu să joci în deplasare în Liga Campionilor, Cupa EHF şi Challenge Cup, deci nu e nicio noutate. Totuşi, şi Zalăul a luptat exemplar şi a marcat la aproape fiecare şansă pe care au avut-o. Ne-am dorit mult să câştigăm, dar acum pentru HC Zalău urmează un meci extrem de dificil împotriva celor de la Höörs, care îşi doresc să câştige fiecare meci, în timp ce noi ne pregătim pentru meciul de pe teren propriu cu Banik Most. Sper să obţinem calificarea de pe primul loc”, a spus Cassandra Isabell Tollbring, pentru Sportul Sălăjean.

Foto: PETTER ARVIDSON

329 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE