Connect with us

TENIS

Ghinion pentru CSM Zalău la Naţionalele de Tenis de Masă


Deşi viza o medalie la Campionatul Naţional de Tenis de Masă de la Dumbrăviţa, echipa de junioare III a avut neşansa de a fi repartizată în grupă alături de viitoarea campioană şi viitoarea vicecampioană. Cu toate acestea, elevele lui Victor Puie au pierdut un singur meci şi au ratat prezenţa în grupa finală pentru locurile 1 – 4 la meciaveraj, clasându-se pe locul 5


În perioada 25 – 28 ianuarie, la Dumbrăviţa, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Campioantului Naţional pe Echipe la tenis de masă, la categoria de vârstă juniori III. La această competiţie a participat şi o echipă de fete de la CSM Zalău, condusă de către antrenorul Victor Puie. La această ediţie a Naţionalelor au participat 24 de echipe de băieţi şi 26 de echipe de fete, reprezentând 24 de cluburi din ţară.

Pe tabloul feminin, acolo unde a concurat şi CSM Zalău cu o echipă formată din Demjen Eszter, Briana Iacob, Alesia Sferlea şi Camelia Chira, în grupele preliminare au ajuns 16 echipe, iar echipa condusă de Victor Puie a făcut parte din grupa 4, alături de alte trei formaţii, FC Argeş, CSS Craiova şi CSM Vatra Dornei. Clubul zălăuan a terminat pe primul loc cu trei victorii din tot atâtea posibile, obţinând astfel calificarea în grupele semifinale şi intrând în lupta pentru clasarea pe unul dintre primele 8 locuri. fin

Din păcate, CSM Zalău a fost urmărită de  ghinion şi a avut parte de o grupă infernală, alături de LPS Constanţa, CSS Slatina şi CSS Craiova. Calculele au fost foarte complicate, iar forma bună a echipei judeţului nostru a fost demonstrată în meciurile cu CSS Slatina şi CSS Craiova, când Zalăul s-a impus cu 4 – 3 şi 4 – 1.

După ce Slatina a învins Constanţa cu 4 – 2, CSM Zalău avea nevoie de o victorie cu LPS Constanţa pentru a se califica în grupa  finală, pentru locurile 1 – 4. Din păcate, inexplicabil, în acest joc fetele noastre au fost de nerecunoscut şi au cedat jocul, scor 1 – 4 în faţa constănţenelor. În aceste condiţii, atât Zalăul, cât şi Slatina şi Constanţa aveau câte 5 puncte acumulate din două victorii, iar diferenţa s-a făcut la meciaveraj, acolo un CSM Zalău a avut de suferit şi a terminat grupa pe locul 3, intrând astfel în cursa pentru locurile 5 – 8, la fel cum s-a întâmplat şi la ediţia trecută a Campionatului Naţional.

În Grupa finală, pentru locurile 5 – 8, CSM Zalău “şi-a spulberat” adversarele. Astfel, echipa condusă de Victor Puie a trecut cu 4 – 0 de ACS Dumbrăviţa II şi cu 4 – 1 de LPS Bistriţa şi CSS Craiova, asigurându-şi astfel clasarea pe locul 5. Competiţia a fost câştigată de LPS Constanţa, în timp ce pe locul secund s-a clasat CSS Slatina, podiumul fiind completat de CSM Mediaş. La finalul competiţiei, antrenorul Victor Puie s-a arătat dezamăgit de acest rezultat, dar oarecum resemnat.

“Am pierdut un singur meci şi am venit pe locul 5. În meciul cu LPS Constanţa am jucat foarte prost. Alesia Sferlea a condus în toate seturile, dar a pierdut cu 3 – 0 şi de acolo s-au demoralizat toate fetele. Am câştigat 4 – 3 cu Slatina, dar degeaba pentru că am pierdut prea tare cu Constanţa şi ne-a dus în spate. Cele care au fost cu noi în grupa semifinală au terminat pe primele două locuri. Am fost trei echipe bune. Puteam lua medalii, chiar locul 1 dacă nu pierdeam aşa rău cu LPS Constanţa, dar asta-i viaţa, se întâmplă”, a spus Victor Puie, pentru Sportul Sălăjean.

540 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS