Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş s-a calificat la etapa interzonală

Karate tradiţional: Campionatul Naţional

Sportivul de la CS Terra Kid a reuşit să se claseze pe primul loc la proba de kata şi pe locul doi la kumite şi fuku -go

La finalul săptămânii trecute, sportivul Călin Marincaş, de la CS Terra Kid Zalău, a fost convocat să participe la etapa zonală, care s-a disputat la Brăila. La etapa zonală din Ardeal, sportivul nu a reuşit să se prezinte. “Nu am reuşit să mă prezint când a avut loc etapa zonală din Ardeal şi astfel am fost convocat să particip la etapa zonală din Moldova, care a avut loc la Brăila. Sunt trei zone participante, iar din fiecare zonă, primii opt concurenţi se vor califica la etapa interzonală”, ne-a declarat Călin Marincaş. 

La competiţie au participat cei mai buni  sportivi din zona Moldovei, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe zălăuan să obţină rezultate bune. Campionul nostru a participat la trei probe: kata, kumite şi fuku – go. Astfel, la proba de kata s-a clasat pe primul loc, iar la cele de kumite şi fuku – go pe locul doi.Primii opt sportivi din fiecare zonă sunt calificaţi automat în următoarea fază.  Astfel, la etapa interzonală, vor evolua cei 24 de sportivi care au trecut de prima fază. Dintre aceştia, primii opt sportivi se califică în etapa finală. Faza interzonală va avea loc în perioada 20 – 22 aprilie, la Brăila, iar finala se va disputa în perioada 15 – 17 iunie, la Hunedoara.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE