Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău s-au remarcat la turneul internaţional de la Beclean

Adrian Antica, Vasile Temian şi Szalontai Szabolcs s-au clasat pe podium

Până la startul competiţiilor oficiale, fixate de Federaţia Română de specialitate, luptătorii de la CSS Zalău au avut ocazia să participe la finele săptămânii trecute la Turneul Internaţional, de la Beclean, pentru a-şi verifica cunoştinţele. La concurs au participat peste 200 de sportivi din ţară, dar şi din afara graniţelor, iar CSS Zalău a fost reprezentat de 15 luptători pregătiţi, de Ioan Călian şi Ioan Pantea. Dintre aceştia, s-au remarcat, Adrian Antica – la categoria copii mici, unde a obţinut locul II, la cadeţi Vasile Temian s-a clasat pe locul III, iar, la juniori I, experimentatul Szalontai Szabolcs a obţinut tot o medalie de bronz. Pe lângă cei enumeraţi mai sus, s-au mai evidenţiat: Alin Mudure (72 kg), Paul Bădăcean (47 kg), Raul Onica (53 kg), Cătălin Chiş (53 kg) şi Gabriel Rusu (47 kg).

“A fost un turneu puternic, unde au participat luptători foarte bine pregătiţi. Cei din Rep. Moldova au venit cu nişte sportivi care au cam câştigat totul, însă şi noi ne-am descurcat destul de bine. Scopul turneului a fost verificarea cunoştinţelor tehnico – tactice în vederea următoarelor competiţii oficiale care urmează”,  ne-a declarat profesorul Ioan Călian

La turneul internaţional de la Beclean, CSS Zalău a participat doar pe baza unei invitaţii. Să mai spunem că luptătorii de la CSS Zalău se pregătesc pentru Memorialul “Bălănean Kelemen”, care va avea loc la finele săptămânii, la Zalău. Competiţiile oficiale vor începe din 17 martie, iar până atunci luptătorii de la CSS Zalău mai participă la zona şcolară, de la Hunedoara.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI