Connect with us

Pescuit și Vânătoare

O partidă de pescuit s-a transformat într-o tragedie! GALERIE FOTO


Un bărbat de 50 de ani a intrat cu o barcă imporvizată pe un lac pentru a pescui, însă a sfârşit înecat în apele îngheţate ale lacului


Un caz incredibil a avut loc miercuri dimineaţă în judeţul Ialomiţa. Astfel, în dimineaţa zilei de miercuri, un localnic de 50 de ani a decis să meargă la o partidă de pescuit pe lacul Dridu, din localitatea cu acelaşi nume din judeţ.

Acesta a pătruns pe lacul de acumulare Dridu cu o barcă improvizată. Din păcate, din dorinţa  de a pescui şi a se relaxa, totul s-a transformat într-o adevărată tragedie, iar bărbatul de 50 de ani a fost văzut în jurul orei 9.00 cum a căzut din barcă în apele aproape îngheţate ale lacului.

În acel moment, cel care a văzut acest incident a alerat imediat autorităţile prin apelarea numărului de urgenţă 112, iar în cel mai scurt timp, la faţa locului au ajuns salvatorii de la Detaşamentul Urziceni cu barca şi ambulanţa SMURD, o echipă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cât şi un echipaj de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Să spunem că în jurul orei 11.10, trupul bărbatului de 50 de ani a fost găsit în locul în care a fost depistată şi barca răsturnată. Din păcate, eforturile efectuate pentru scoaterea bărbatului în viaţă au fost zadarnice.

Sursa foto: Ziarul Obiectiv Ialomita

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare