Connect with us

CUPELE EUROPENE

Benfica Lisabona a mai făcut o victimă în rândul echipelor româneşti


După ce în prima fază a Cupei Challenge a trecut de Volei Municipal Zalău, campioana Portugaliei a eliminat în optimi şi liderul Steaua, câştigând ambele jocuri


Volei Municipal Zalău a avut un parcurs modest şi în acest sezon de cupe europene şi a fost elimiată încă din primul tur al Cupei Challenge de către Benfica Lisabona.

Campioana Portugaliei s-a dovedit a fi o formaţie redutabilă, care şi în 16-zecimi a reuşit să elimine pe UVG Holding Graz, după două victorii cu 3 – 0.

În optimi, Benfica a dat peste o nouă formaţie românească, este vorba de Steaua Bucureşti. Deşi a întâlnit o echipă mult mai informă decât gruparea zălăuană, formaţia din Portugalia a eliminat şi liderul din Divizia A1. Astfel, după ce a câştigat cu 3 – 2 la Bucureşti, Benfica s-a impus şi pe teren propriu cu 3 – 1 şi a ajuns în sferturile competiţiei.

Să mai spunem că România a rămas fără reprezentante în fazele finale ale cupelor europene, după ce şi Arcada Galaţi a părăsit Cupa CEV. Gruparea de la Dunăre a fost eliminată de reprezentanta Sloveniei, ACH Volley Ljubljana, după 0 – 3 în tur şi 2 – 3 la Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE