Connect with us

LIGA a III-a

AS Luceafărul “a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie a sezonului


După 16 etape fără victorie, gruparea condusă de Andrei Joldeş a cunoscut gustul succesului în runda din week-end, când tânăra echipă a învins echipa Salvarea Zalău, cucerind primele 3 puncte din acest sezon


Dacă victoria liderului a fost una la care multă lume se aştepta, ei bine, în runda de la finele săptămânii trecute, AS Luceafărul a reuşit să “spargă gheaţa” şi să obţină primul succes din această ediţie de campionat. Înfiinţată în vara anului trecut, gruparea condusă de Andrei Joldeş nu a cunoscut gustul succesului în primele 16 etape.

Totuşi, de fiecare dată, tânăra echipă a arătat potenţial, iar conducătorul echipei a dorit să efectueze şi câteva antrenamente cu tinerii săi jucători. Joldeş a format o echipă din tineri veniţi din Panic, dar şi de la Centrul de Plasament Jibou, băieţii au răspuns de fiecare dată prezent la antrenamentele desfăşurate la Baza Sportivă Onix Zalău, iar eforturile sale au fost răsplătite.

Primul pas a fost mai greu, însă a fost reuşit. Astfel, AS Luceafărul a reuşit să obţină primele trei puncte din acest sezon. Sami Norbert şi compania au dispus de Salvarea Zalău cu scorul de 4 – 2. După un autogol al lui Horvath Attila, Ionuţ Pop, Restaş Istvan şi Traian Crişan au semnat golurile primei victorii din acest campionat pentru AS Luceafărul.

Mai multe amănunte, rezultatele şi marcatorii acestei etape, în ziarul Sportul Sălăjean din 31 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a III-a