Connect with us

ARTE MARTIALE

Jibouanca Paula Radu este campioana României la categoria 55 kg!

La Campionatul Naţional de la Craiova, clubul condus de Gheorghe Pop – CS Omega – a cucerit trei medalii

Gruparea condusă de Gheorghe Pop continuă să rămână fruntaşă la nivel naţional prin rezultatele obţinute de sportivi la diferite concursuri. Recent, Sala de sport a Liceului “Petrache Triscu”, din Craiova, a fost gazda Campionatului Naţional de Karate Shotokan pentru minicadeţi, juniori şi seniori, unde au participat peste 250 de sportivi, care s-au întrecut în probe de kata şi kumite îndividual şi echipe. Judeţul Sălaj a fost prezent la acest important eveniment cu un lot format din sportivi de la secţiile C.S. Omega din Şimleu şi Jibou, dar şi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei.

Sportivii de la CS Omega au avut o evoluţie bună, obţinând până la final trei medalii naţionale, astfel: Paula Radu (Jibou) (foto) a cucerit locul I şi titlu de campioană naţională la categoria 55 kg, la proba de kumite minicadete. Ioan Pap (Şimleu) s-a remarcat la proba kumite juniori, categoria 75 kg unde a obţinut titlu de vicecampion şi Maria Grădinar (Şimleu) a obţinut locul III la categoria 60 kg, la proba kumite junioare.

Trebuie amintită aici şi sportiva Laura Remeş, care a obţinut un binemeritat loc IV, la kumite cadete 50 kg, fiind foarte aproape de cucerirea unei medalii şi de asemenea Carla Ciobanu, care s-a situat pe locul V la kumite minicadete 50 kg.

A contat mult şi sprijinul Primăriei şi Consiliului Local din Şimleu Silvaniei şi din Jibou, care au făcut posibilă această deplasare, dar si tuturor celor care într-un fel sau altul şi-au adus aportul la această acţiune şi nu în ultimul rând părinţii sportivilor, care fac sacrificii pentru fiecare concurs, fapt pentru care conducerea clubului a ţinut să aducă mulţumiri.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. alex10

  6 March 2012 at 19:43

  felicitari !

 2. andy

  7 March 2012 at 8:48

  felicitari si succes!

 3. Roly

  21 May 2012 at 15:25

  bravo bravo.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE