Connect with us

Sporturi

Ioana Lung, premiată de DJST Sălaj, după 19 clasări pe podium în 2017


Judeţul Sălaj se poate mândri cu o… Simona Halep. Tânăra tenismenă de la Palatul Copiilor Zalău reprezintă o mare speranţă pentru “sportul alb” de la poalele Meseşului, iar prestaţiile sale nu au fost trecute cu vederea, eleva lui Mihai Anca fiind premiată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj pentru rezultatele deosebite pe care le-a avut anul  trecut


După cum am mai spus şi anterior, judeţul Sălaj nu duce lipsă de valori şi de tinere talente, însă din păcate, din diverse motive, acestea tind să fie marginalizate sau nepreţuite la adevărata valoare. O mare speranţă a tenisului de câmp sălăjean este Ioana Lung (n. 28.06.2005). Deşi are o vârstă destul de fragedă, tânăra practicantă a “sportului alb” la Palatul Copiilor Zalău are deja o impresionantă colecţie de trofee şi medalii pe care le păstrează cu mândrie la un loc de cinste, pe un raft în camera sa. Antrenată de Mihai Anca, tânăra tenismenă a reuşit să cucerească nu mai puţin de 38 de cupe şi 17 medalii în ultimii trei ani.

De menţionat este faptul că doar în anul 2017, tânăra Ioana Lung a reuşit nu mai puţin de 19 clasări pe podium la competiţiile la care a participat, cucerind 10 locuri 1. Cupa “Vulturul”, Cupa “8 Martie” – dublu, Cupa de Primăvară – dublu, toate desfăşurate la Oradea, precum şi Cupa “Ianus”, Cupa “Municipiului”, Memorialul “Gheorghe Schmidt”, Cupa “Ioan Cioran”, Cupa de Toamnă “Romtextil – simplu şi dublu, toate de la Zalău şi Cupa “Carmo Lact Monor” de la Bistriţa sunt competiţiile la care Ioana Lung a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. D

e cinci ori, a urcat pe locul 2, în timp ce  patru ori s-a clasat pe locul 3, în anul competiţional 2017. Aceste rezultate nu aveau cum să fie trecute cu vederea, iar conducerea DJST Sălaj a decis să o premieze pe tenismenă cu o diplomă pentru rezultatele obţinute de Ioana Lung în anul 2017.

“Am acordat din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj o diplomă de excelenţă pentru rezultate foarte bune obţinut la tenis în anul 2017 viitoarei “Simona Halep” Ioana Lung. Sincere felicitări pentru aceste rezultate şi mult succes în continuare”, a spus Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJST Sălaj.

Mai multe detalii despre acest subiect, precum şi declaraţiile tinerei speranţe ale tenisului feminin sălăjean, în ziarul Sportul Sălăjean din 31 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi