Connect with us

TENIS

Mircea Blaga, cel mai bun de la Top 10 la tenis de masă


Săptămâna trecută s-a desfăşurat şi cel mai important turneu din cadrul Ligii Judeţene de Tenis de Masă. Cei mai buni 10 jucători din cadrul Ligii s-au întrecut pentru titlul de cel mai bun jucător pentru anul 2017


Liga Judeţeană de Tenis de Masă a reprezentat un punct de atracţie pentru mulţi tineri din judeţul Sălaj pentru practicarea acestui sport, cu atât mai mult cu cât a fost şi este o ligă destinată amatorilor.

În cadrul acestei competiţii, doar juniorii profesionişti U 14 au voie să participe. În anul 2017 s-au organizat campionate în fiecare lună, câştigătorii fiind premiaţii de fiecare dată cu diplome şi cupe.  La finalul anului, s-au întocmit clasamente atât la individual, cât şi pe echipe, urmând ca cei mai buni 10 jucători şi cele mai bune 10 echipe să se întreacă la Top 10, la începutul acestui an.

Miercurea trecută, în sala de tenis de masă, din incinta Vinalcool s-a desfăşurat Top 10 la individual. S-a jucat pe sistemul fiecare cu fiecare, iar meciurile au fost spectaculoase şi pline de suspans.  În cele din urmă, marele câştigător a fost Mircea Blaga, cu opt victorii, din nouă posibile.

Pe locul secund s-a clasat Cristian Ciupe, cu şapte victorii, Ciupe fiind şi singurul care a reuşit să-l învingă pe Blaga, în timp ce podiumul a fost completat de Nelu Vale, cu şapte victorii din nouă posibile. Să spunem că primii trei clasaţi au fost premiaţi cu diplome, cupe şi medalii, în timp ce ceilalţi sportivi au primit câte o diplomă de participare.

Iubitorii şi practicanţii tenisului de masă în cadrul Ligii Judeţene nu vor avea de aşteptat prea mult, având în vedere că astăzi debutează prima ediţia din acest an, iar clasamentul începe de la zero pentru fiecare participant.

455 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS