Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr din Zalău a provocat un adevărat prăpăd în Cluj. A făcut o “liniuţă” şi a avariat şapte maşini! GALERIE FOTO


Implicat într-un concurs de viteză pe drumurile municipiului Cluj-Napoca, sălăjeanul a scăpat de sub control volanul unui Audi, din cauza vitezei și a faptului că era umed carosabilul , acroșând nu mai puțin de șapte autoturisme parcate


Azi noapte, pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca, un șofer teribilist din Sălaj a provocat un accident spectaculos, în care au fost avariată nu mai puţin de șapte mașini!?!

Totul s-a întâmplat undeva după miezul nopții, când un tânăr în vârstă de 19 ani din Zalău ar fi fost angajat într-un concurs de tip “liniuţă”.

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului marca Audi, înmatriculat cu numere de Sălaj, era angajat într-un concurs de ”liniuțe”. Din cauza vitezei excesive în condițiile unui carosabil umed, neexperimentatul şofer ar fi scăpat de sub control volanul bolidului, autoturismul a derapat şi s-a oprit într-un grup de maşini parcate. Bilanţul a fost uluitor: dintr-un foc, sălăjeanul a lovit numai puţin de şase maşini!

De altfel, seara trecută pe rețelele de socializare mai mulți șoferi avertizau participanții la trafic despre faptul că asfaltul este acoperit cu mâzgă în mai multe zone ale orașului și recomandau prudență la volan și reducerea vitezei. Mesajul, se pare, nu a ajuns și la șoferul autoturismului Audi, înmatriculat în Sălaj.

“În jurul orei 23.50, un tânăr de 19 ani din Zalău, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu şase autovehicule parcate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat poliţiştii din Cluj.

Colegii de la someseanul.ro  spun că un accident asemănător s-a produs în Cluj-Napoca în urmă cu doar cinci zile, când șapte autoturisme parcate pe strada Gheorghe Dima au fost avariate de un șofer teribilist, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj