Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Braconieri şi în Italia. Trei români au capturat aproape 4 tone de peşte folosind cabluri de curent! GALERIE FOTO


Trei braconieri de origine română au fost reţinuţi de autorităţile italiene, după ce pescuit ilegal în zona protejată Parco del Mincio din regiunea Mantova


Un caz incredibil s-a petrecut recent în Italia, protagonişti fiind trei români. Astfel, aceştia au hotărât să meargă la o partidă de pescuit, însă nu oricum, ci folosind cabluri de curent.

Cei trei au ajuns în zona protejată Parco del Mincio, din regiune Mantova, acolo unde au pescuit o noapte întreagă. În dimineaţa următoare, aceştia au fost reţinuţi de către autorităţile italiene, având în vedere că asupra românilor, italieni au găsit o captură uluitoare.

Astfel, cei trei români aveau capturaţi 891 de peşti, în total peste 3 tone şi jumătate, majoritatea fiind crapi de mari dimensiuni, dar şi alte specii, multe dintre ele fiind protejate de lege.

Potrivit administraţiei parcului, braconieri de naţionalitate română au golit de peşte lacul Inferiore, în zona digului Masetti.

Să spunem că o parte din peştii capturaţi de români au putut fi salvaţi , fiind aruncaţi înapoi în lac, însă cea mai mare parte a fost distrusă. De asemenea, conform autorităţilor italiene, unul dintre cei trei braconieri este recidivist. Italienii le-au confiscat românilor două bărci, precum şi autovehiculul pe care îl foloseau pentru a-şi transporta capturile.

Sursa: Ştirile Pro TV

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare