Connect with us

FOTBAL

Bază sportivă modernizată, la Cehu Silvaniei

Oraşul Cehu Silvaniei beneficiază de un stadion cochet, care în trecut a găzduit meciuri de Liga a III-a. Suprafaţa de joc s-a deteriorat de ceva vreme şi ar avea nevoie de câteva îmbunătăţiri. În rest, vestiarele au fost renovate, s-a construit şi o sală de forţă în incinta stadionului şi, de curând, s-a dat în folosinţă şi un teren sintetic! Primăria se ocupă de susţinerea echipei, dar şi Szabo Zoltan a investit în infastructură şi se pare că nu se va opri aici. “Avem condiţii bune, doar suntem echipă de la oraş. Mulţumim primăriei în special primarului Andrei Varga şi domunului Szabo Zoltan pentru sprijinul acordat, dar şi tuturor care ne sunt alături”, a adăugat antrenorul.

La Cehu Silvaniei se are în vedere şi formarea unor grupe de juniori, un lucru care nu poate decât să ne bucure. “Vrem să punem bazele pe juniori şi să ne dăm interesul. Nu vine nimeni din spate, tinerii în ziua de azi sunt tot mai dezinteresaţi de fotbal. Vom încerca formarea unor grupe de juniori şi chiar avem de gând ca pe viitor să adoptăm modelul celor de la Nuşfalău pe care ţin să-i felicit pe această cale pentru ce au realizat”, a punctat Szoke-Nagy.

Despre lupta pentru titlu, oficialul echipei din Cehu Silvaniei vede o luptă destul de aprinsă. “Cu toate că Flacăra Halmăşd are şase puncte avans, în retur se pot întâmpla multe. Favorită este gruparea din Halmăşd, dar campionatul încă nu s-a terminat. Despre celelalte echipe, pot spune că au crescut în valoare. Amintesc aici formaţia din Chieşd, gruparea din Bobota şi mai sunt câteva”, este de părere oficialul din Cehu Silvaniei.

Silvania a avut unele nemulţumiri în trecut legate de prestaţia arbitrilor la diferite meciuri. Însă, în actualul sezon acest subiect aproape că nici nu mai trebuie discutat. “Nu avem ce să le reproşăm arbitrilor, chiar dacă poate au mai greşit împotriva noastră. Deocamdată, suntem o echipă mică şi trebuie să ne uităm în ograda noastră nu să comentăm despre arbitraje. Eu zic că, arbitrajul a crescut vizibil faţă de alte sezoane. Mai sunt arbitri care sunt cam aroganţi, însă ar trebui să fie mai înţelegători. Noi depunem o muncă pe gratis la fotbal, iar ei vin şi arbitrează pe un barem. Sigur, este o sumă modică şi îi înţeleg că nu le este uşor. Dar chiar nu am ce să le reproşez arbitrilor”, ne-a mărturisit antrenorul echipei din Cehu Silvaniei.

Nu poate fi luată în calcul pregătirea echipei şi tocmai de aceea, jucătorii se antrenează individual, pe la “sintetic”. “Nu avem posibilitatea să facem o pregătire centralizată şi ne pregătim cum putem. Mai facem câte o mişcare pe le sintetic şi urmează să participăm şi la Cupa AJF, care se va desfăşura şi la Cehu Silvaniei”, ne-a mărturisit Szoke-Nagy.

În final, oficialul echipei are numai gânduri bune pentru adversari şi îi aşteaptă cu braţele deschise la Cehu Silvaniei. “Noi am încercat să evităm scandalurile care au avut loc în trecut şi care ne-au stricat din imagine. Avem o echipă tânără, fair-play şi care promite multe. Îi aşteptăm pe toţi adversarii cu braţele deschise la Cehu Silvaniei. Fotbalul ar trebui să fie un moment de sărbătoare în fiecare localitate unde se desfăşoară meciuri”, a încheiat Szoke-Nagy Attila.         Ionuţ COSTINAŞ

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL