Connect with us

Sporturi

CSM Zalău vizează o medalie la Naţionalele de tenis de masă


Echipa de junioare III pregătită de Victor Puie atacă podiumul la Campionatul Naţional pe echipe de la Dumbrăviţa


Practicanţii tenisului de câmp de la CSM Zalău se pregătesc de prima competiţie a anului 2018. Astfel, echipa de junioare III – alcătuită din Demjen Eszter, Briana Iacob, Alesia Sferlea şi Camelia Chira – va participa în perioada 25 – 28 ianuarie la Campionatul Naţional pe echipe, ce va avea loc la Dumbrăviţacomuna de lângă Timişoara, care este considerată cea mai dezvoltată localitate din mediul rural din România!

Aici, elevele lui Victor Puie vor să realizeze o performanţă notabilă, după ce Clubul Sportiv Municipal se poate lăuda deja cu o medalie la Naţionale în anul 2018 (n.r. argintul cucerit de Eric Verdeş la Campionatul Naţional de Iarnă la tenis de câmp).

“Anul trecut echipa noastră s-a clasat pe locurile 5 – 6, dar de data aceasta vizăm o medalie”, spune antrenorul Victor Puie.

Speranţele zălăuanilor s-ar putea transforma în realitate, cu atât mai mult cu cât în componenţa echipei se află şi două numele “grele” la această categorie.

Este vorba de Demjen Eszter şi Alesia Sferlea, ambele remarcate în ultima perioadă la concursurile naţionale, dar care au participat anul trecut şi la Euro Mini Champ, concurs desfăşurat la Strasbourg, în Franţa!

Mai mult, Alesia Sferlea a cucerit anul trecut “Paleta de Argint” la categoria 8 – 10 ani, dar şi “TOP 12”, după 11 victorii din tot atâtea meciuri disputate! Nouă nu  ne rămâne decât să le urăm succes micuţelor tenismene!

În final, să spunem că şi cadeţii se pregătesc de competiţie, deoarece – în perioada 2 – 4 februarie – echipele de fete şi băieţi de la CSM Zalău vor participa la Campionatul Naţional de juniori II echipe, de la Buzău.  

Mai multe amănunte pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 ianuarie.

453 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi