Connect with us

CUPA ROMANIEI

Someşul Someş Odorhei a făcut scorul etapei în Cupa României la minifotbal


Gruparea de pe Someş a început cu elan anul 2018 şi a câştigat la o diferenţă de 9 goluri cu Fanatic Team, fiind deja cu gândul la calificarea în optimile competiţiei


Cupa României la minifotbal a ajuns în faza a III-a, unde s-au calificat zece echipe din turul anterior, iar lor s-au alăturat primele patru clasate din Liga 2, dar şi şase grupări din Liga 1. S-au format cinci grupe a câte patru formaţii, iar primele meciuri au şi avut loc la finele săptămânii trecute. În prima etapă nu au avut loc rezultate surpriză, iar favoritele s-au impus fără mari probleme şi deja unele grupări încep să se gândească  la optimi.

Scorul primei etape din grupă a fost reuşit de către Someşul Someş Odorhei, care în Grupa A s-a impus la o diferenţă de 9 goluri în partida cu Fanatic Team. Formaţia din comuna Someş Odorhei arată un  joc de calitate, iar acest lucru s-a văzut şi la primul meci din 2018, când Vlad Ortelecan şi colegii săi au marcat nu mai puţin de 12 goluri. În celălalt joc al grupei a avut loc un duel între două formaţii din Liga 2, iar Rapid Peceiu s-a impus în faţa celor de la Stelya Brădet. Asta cu toate că, echipa din cartierul Brădet a deschis scorul, însă exact înainte de pauză s-a văzut egalată. În partea secundă, Rapid Peceiu a fost mult mai motivată, iar diferenţa a făcut-o Călin Pop, în ultimele 10 minute, când a marcat o “dublă”.

În Grupa B, diferenţa dintre o echipă de Liga 1 şi una din Liga 3 s-a putut vedea foarte bine la meciul dintre Favorit Brădet şi Atletico Textila. Chiar dacă gruparea condusă de Cosmin Ardelean a încercat să facă faţă adversarului şi a reuşit să deschidă scorul, până la pauză, Favorit Brădet a revenit şi a condus cu 3 – 1. În partea secundă, formaţia condusă de Ioan Pop nu a mai avut emoţii, astfel că a mai marcat de cinci ori şi a obţinut o victorie clară. Mult mai disputat a fost celălalt joc din grupă, dintre Michelin şi Ianus, în care formaţia condusă de Sorin Codaţ a reuşit să câştige după un joc controlat în totalitate. Un aport important la această victorie l-a avut Denis Boie, care a reuşit să înscrie de patru ori în poarta adversă.

În Grupa C, Yvo Ego Booth nu a avut nicio emoţie cu FC Brădet şi chiar dacă a avut un lot restrâns a câştigat la o diferenţă de patru goluri. O dispută echilibrată a fost în confruntarea dintre Aquangar Cehu Silvaniei şi Tenaris, care s-a decis în a doua repriză, formaţia din Cehu Silvaniei având câştig de cauză, graţie golurilor marcate de către Tudor Nicorici şi Raul Chende.

Boldor Florex Hida nu a întâmpinat probleme în partida din grupa D cu Viper, cu toate că adversarul părea unul incomod. În cele din urmă, formaţia condusă de Andrei Boldor şi-a respectat statutul de echipă din prima ligă şi a marcat de cinci ori în poarta adversă, fără să primească niciun gol. Cel mai echilibrat joc a fost cel din grupa D dintre Fino Brutto Borla şi Brothers Team. Formaţia condusă de Ionuţ Duma s-a ridicat la nivelul unei echipe din Liga 1, deşi între cele două grupări este o diferenţă de două ligi. Astfel, Brothers Team a fost cea care a deschis scorul, dar în cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde Fino Brutto Borla a fost mai precisă şi a reuşit să se impună şi să obţină două puncte după acest joc.

În Grupa E, favoritele au obţinut victorii clare. Dia Guard II Divino a trecut la pas de G 4, în poarta căreia a marcat de şapte ori, în timp ce Autoland Hosu s-a impus la o diferenţă de şapte goluri în partida cu Voinţa Aghireş. “Rechnii” au pornit mai greu motoarele şi la pauză au condus doar cu 1 – 0. La reluare, echipa din Aghireş a reuşit egalarea, dar până la final, doar gruparea condusă de Hosu Ioan a mai contat şi a reuşit să mai înscrie de şapte ori.

 

Rezultatele şi marcatorii din prima etapă a grupelor:

Grupa A:

Someşul S. Odorhei – Fanatic Team 12 – 3 (2 – 1)

Au marcat: Bogdan Rus (‘8, 19, 30 şi 38), Mihai Moş (‘27, 45 şi 47), Flaviu Conţ (‘28 şi 44), Rareş Pintea (‘43) şi Vlad Ortelecan (‘46 şi 49), respectiv Pusok Nicolae (‘25), Bogdan Pop (‘34) şi Andrei Bone (‘39)

Rapid Peceiu – Stelya Brădet            3 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Bogdan Pantea (‘25) şi Călin Pop (‘40 şi 45), respectiv Cosmin Balmuş (‘14)

 

Grupa B:

Favorit Brădet – Atletico Textila    8 – 3 (3 – 1)

Au marcat: Paul Pintea (‘10), Daniel Supuran (‘12, 36, 38 şi 46), Răzvan Meleg (‘23), Ioan Pop (‘47) şi Rareş Ciaca (‘48), respectiv Marius Mînzat (‘1 şi 35) şi Ionuţ Berbecar (‘44)

 

Michelin – Ianus                                   4 – 6 (2 – 2)

Au marcat: Claudiu Murg (‘12 şi 15), Adrian Negrea (‘33) şi Daniel Cadar (‘46), respectiv David Noje (‘2), Denis Boie (‘10, 29, 36 şi 47) şi Victor Cheţa (‘34)

 

Grupa C:

FC Brădet – Yvo Ego Booth     3 – 7 (1 – 4)

Au marcat: Cristian Şildan (‘15) şi Tudor Brîndea (‘46 şi 48), respectiv Adrian Crişan (‘7, 36 şi 44), Alexandru Pripon (‘12) şi Ioan Crişan (‘19, 20 şi 30)

Aquangar Cehu Silv. – Tenaris         2 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Tudor Nicorici (‘29) şi Raul Chende (‘46)

 

Grupa D:

Boldor Florex Hida – Viper        5 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Marius Teglaş (‘12 şi 47), Florin Săstraş (‘35 şi 39) şi Ionuţ Mureşan (‘41)

Fino Brutto – Brothers Team 2 – 2 (0 – 1); 5 – 4 după lovituri de departajare

Au marcat: Gal Szabolcs (‘32) şi Antal Attila (‘35), respectiv Vlad Duma (‘3 şi 42)

 

Grupa E:

Dia Guard Divino II – G 4          7 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Andrei Bene (‘1), Rareş Hossu (‘6 şi 22), Florin Pop (‘27), Marius Rus (‘42 şi 44) şi Vlad Tohat (‘49)

 

Autoland Hosu – Voinţa Aghireş    8 – 2 (1 – 0)

Au marcat: Dobrai Csaba (‘9 – aut.), Vlad Berbecar (‘31 şi 33), Raul Iliese (‘36), Ionuţ Jeler (‘44, 47 şi 49) şi Mihai Gaidoş (‘50), respectiv Claudiu Meleg (‘27 şi 48)

 

Programul etapei a II-a din grupă, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI