Connect with us

JUNIORI

Juniorii sălăjeni, fără replică la Dej şi Zalău


Primele partide din 2018 au fost cu ghinion pentru echipele sălăjene angrenate în Campionatul Național de juniori 1 la volei masculin. Șimleuanii au pierdut la Dej, iar zălăuanii de la CSS s-au “înclinat”, pe propriul teren, în fața vecinilor de la LPS Bihorul


Începutul lui 2018 nu este de bun augur pentru echipele de juniori mari din Sălaj. Duminică, cu ocazia reluării campionatului rezervat categoriei de vârstă juniori 1, cele doua reprezentante ale judeţului nostru angrenate în întrecerea internă nu au reuşit să acumuleze niciun punct. Şimleuanii de la ACS Şimleu Sport nu au reuşit să smulgă niciun set pe terenul echipei din Dej şi au pierdut prima partidă oficială din 2018 cu scorul de 3-0 (21, 17, 18).

Cea de-a doua reprezentantă a judeţului nostru în campionatul de juniori 1, CSS Zalău a evoluat în cea de-a doua etapă a returului, prima din noul an calendaristic, pe teren propriu şi a primit vizita echipei LPS Bihorul Oradea. Zălăuanii au început bine partida şi au câştigat setul inaugural cu 25:21, dar s-au stins şi în final victoria a aparţinut echipei vizitatoare care a câştigat următoarele trei seturi 25:22, 25:18 şi 30:28 !?

“A fost un meci deschis oricărui rezultat. În ciuda diferenţei de scor de pe tabelă pot spune că echipele sunt destul de echilibrat valoric. Din păcate am greşit mult la preluare iar când greşeşti preluarea este greu să construieşti”, a declarat Dorian Faur reporterului Sportul Sălăjean.

430 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Xvolei

    29 January 2018 at 9:18

    Tot timpul gaseste scuze acest antrenor.Pana nu demult dadeai vina pe pase…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI