Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr teribilist din Zalău s-a urcat la volan deşi nu avea permis şi nici nu a oprit la semnalul poliţiştilor!


Tânărul de 22 de ani a dat dovadă de un tupeu incredibil şi de inconştienţă, după ce a condus fără permis şi a ignorat şi semnalul poliţiştilor de oprire, iar echipajul a început să urmărească autoturismul condus de tânăr


Marți după-amiază, 23 ianuarie, la ora 15.13, polițiști din cadrul Biroului Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de seviciu pe raza municipiului Zalău au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, iar acesta nu a oprit continuându-şi deplasarea.

Echipajul a trecut în urmărirea conducătorului auto care se sustrăgea controlului rutier. Pe strada Locotenent colonel Teofil Moldoveanu, din municipiu, şoferul a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins chiar la intrare în scara unui bloc de pe aceeași stradă, după care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că “șoferul”, un tânăr de 22 de ani, din Zalău, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tânărul nu avea nici asigurarea obligatorie auto, iar pe geamurile laterale și lunetă avea montate folii neomologate, motiv pentru care a fost reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj