Connect with us

TENIS

Top 10 la Liga Judeţeană de Tenis de Masă, gata de start


Cei mai buni 10 jucători din anul 2017 din cadrul Ligii Judeţene de Tenis de Masă se vor înfrunta azi într-un minicampionat, într-un sistem “fiecare cu fiecare”


Liga Judeţeană de Tenis de Masă reprezintă un mare interes în rândul sălăjenilor, amatori de acest sport. Anul trecut, nu mai puţin de 54 de participanţi au concurat în această ligă organizată de Ciupe Sports Club, în sala din incinta Vinalcool.

La finalul anului, organizatorii au realizat un clasament atât la individual, cât şi pe echipe. Pentru primii 10 clasaţi la individual, azi va avea loc o competiţie importantă. Astfel, de la ora 16.00, Nelu Vale, Mircea Blaga, Gelu Husa, Sorin Gherman, Cristian Ciupe, Mihai Mărcuş, Cătălin Crişan, Alex Dimeny, Dan Draghi şi Cornel Pop se vor întrece pentru locul 1 la TOP 10.

La TOP 10 se va juca pe sistemul “fiecare cu fiecare”, iar la final, sportivii clasaţi pe podium vor fi premiaţi cu câte un trofeu, o cupă şi o diplomă, iar ceilalţi vor fi recompensaţi cu câte o diplomă de participare.

226 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS