Connect with us

FOTBAL

Un fost fotbalist de la FC Zalău, urmărit de poliţie ca în filme!


Unul dintre cei mai buni jucători cu care “alb-albaştrii” se băteau acum doi ani la promovarea în Liga a II-a a fost implicat într-o urmărire ca-n filme. Răzvan Dulap şi un coleg de la noua formație – FC Şcolar Reşiţa – au părăsit cantonamentul, dar maşina lor a fost oprită de poliţie. Tinerii teribilişti au continuat cursa, deoarece se aflau sub influenţa alcoolului. Cu poliţia pe urmă, şoferul a pierdut controlul volanului, a produs un accident şi s-a făcut nevăzut


Scene precum din filmele americane la începutul acestei săptămâni, cu doi fotbaliști de la FC Şcolar Reşiţa în rol de actori principali. Astfel, fundaşul Răzvan Dulap și atacantul Florin Călin au avut o escapadă nocturnă luni spre marți, în timp ce se aflau în cantonament.

Undeva în jurul orei 1.00, ei au părăsit hotelul din Reșița în care era cazată echipa lor și au urcat într-o mașină cu numere provizorii, dar după scurt timp au fost opriți de un echipaj de la poliția rutieră, pentru un control de rutină.

Speriat, șoferul (Florin Călin) a apăsat pedala de acceleraţie și și-a continuat drumul. Cu maşina poliţiei pe urmă, şoferul teribilist s-a pierdut cu firea şi lipsa de experienţă a făcut ca la un moment dat să piardă controlul volanului şi autoturismul a izbit un leagăn dintr-un loc de joacă special amenajat pentru copii!

Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, dar a fost capturat rapid de poliţişti. Surprizele au continuat, astfel că – la testul cu etilotestul, fotbalistul în vârstă de 19 ani a avut o alcoolemie ridicată!?

Jucătorii de la FC Şcolar Reşiţa vor fi audiaţi, iar şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducerea grupării din Valea Domanului nici nu au mai aşteptat finalizarea anchetei, ci i-a exclus din lot pe ambii fotbalişti.

Să precizăm că, deşi nu a evoluat foarte mult în tricoul celor de la FC Zalău, mai exact un campionatul în sezonul 2015 – 2016, Răzvan Dulap (n. 16 Octombrie 1995) s-a remarcat în mod special, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL