Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău a început anul fără cantonamente


Deşi în ultimii doi ani, mai multe secţii din cadrul Clubului Sportiv Şcolar  au efectuat stagii de pregătire montană la Ocna Şugatag, în acest an, zălăuanii au spus “pas” unui astfel de stagiu


Rezultatele juniorilor sălăjeni au lăsat de dorit în ultimii ani, iar echipele judeţului nu au mai obţinut performanţe notabile. Cu toate acestea, se munceşte din greu, iar numai prin muncă, vor veni şi rezultatele.

La final de săptămână, juniorii 1 de la CSS Zalău şi de la ACS Şimleu Sport şi-au reluat activitatea, însă având parte de meciuri dificile în campionat, cele două formaţii sălăjene înregistrând două eşecuri.

Cele două formaţii au beneficiat de aproximativ o lună de zile de pauză. În urmă cu doi ani, înainte reînceperii campionatului peste 100 de sportivi erau prezenţi într-un cantonament la început de an, pentru ca la stagiul de pregătire de anul trecut să participe 24 de sportivi, 12 fete din cadrul secţiei de handbal şi 12 băieţi din cadrul secţiei de volei.

Cu toate că au fost efectuate aceste cantonamente, rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor, iar în aceste condiţii, spre deosebire de ultimii doi ani, cei de la CSS Zalău au decis să nu mai efectueze un stagiu de pregătire la Ocna Şugatag, preferând un semicantonament pe plan local.

351 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Xvolei

    24 January 2018 at 12:33

    Sa fie de vina conducerea?De vreo doi ani s-a schimbat directiunea,unii antrenori.Se munceste prost ,nu mult.

  2. Xvolei

    24 January 2018 at 14:32

    Poate nu s-au adunat suficienti bani la acea asociatie de parinti , infiintata tot de vreo doi ani.Hai parinti!Baga bani!Baga bani!Asta e secretul succesului…La Dej e altceva…Acolo au ANTRENOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI