Connect with us

DIVIZIA A1

Kris Johnson: “Nu ne este frică de Volei Municipal Zalău”


Voleibalistul american al celor de la Steaua Bucureşti se arată încântat de posibilitatea de a juca în asemenea meciuri “tari” din cadrul Diviziei A1 şi consideră că duelul din zălăuanii şi formaţia din capitlă se poate încheia în 3 seturi, cum la fel de bine se poate încheia şi în 5 seturi


Volei Municipal Zalău nu trece prin cea mai bună perioadă. Mai mult, campioana României este o dezamăgire în acest sezon, îndepărtându-se tot mai mult de locul 1. În weekend-ul trecut, formaţia de sub Meseş a pierdut un punct important în deplasarea de la Unirea Dej.

În urma acestui rezultat, Volei Municipal Zalău s-a îndepărtat la opt puncte de Steaua Bucureşti, liderul Diviziei A1.

Marţi seară, cele două echipe se vor duela la poalele Meseşului, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău. Chiar dacă este campioana României, gruparea zălăuană nu mai este un adversar de temut, iar steliştii vor veni la Zalău, hotărâţi să obţină toate punctele puse în joc.

Venit în această vară la Steaua, centrul Kris Johnson este de părere că Zalăul este o echipă de calitate, dar nu este speriat de acest lucru şi se arată încântat de posibilitatea de a evolua într-un astfel de joc.

 

“Cred că vom avea două echipe care vor da totul pentru a câştiga. Ne pregătim tot sezonul pentru astfel de meciuri, împotriva celor mai bune echipe şi cred că asemenea partide sunt benefice înaintea startului playoff-ului. Meciul este deschis oricărui rezultat, una dintre cele două echipe poate câştiga în trei seturi, la fel de bine însă, câştigătoarea se poate decide şi după cinci seturi. Cum am mai spus, ne pregătim tot sezonul pentru astfel de meciuri şi nu ne este frică de Zalău, sunt doar bucuros să joc în astfel de partide.

 

Cred că putem fi campioni dacă vom continua să muncim din greu pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Steaua este o organizaţie care a fost mereu în sprijinul nostru şi antrenorii noştri ne-au ţinut mereu motivaţi şi concentraţi în fiecare zi. Ca să fiu sincer, orice echipă care este în top 6 se poate lupta pentru titlul naţional. Playoff-ul este de cele mai multe ori diferit faţă de sezonul regulat, este o luptă pentru orice”, ne-a spus Kris Johnson.

218 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1