Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău primeşte vizita liderului


La primul meci pe teren propriu din acest an, campioana României are parte de un examen extrem de greu cu Steaua, formaţie care conduce clasamentul Diviziei A1 şi care în cele 15 etape a pierdut doar un singur joc


Marţi, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău:

Volei Municipal Zalău – Steaua Bucureşti

La mai bine de o lună de la ultimul meci pe teren propriu, Volei Municipal Zalău revine în faţa propriilor fani, urmând ca marţi de la ora 18.00 să întâlnească Steaua Bucureşti, în cadrul etapei a XVI-a din Divizia A1.

Campioana României vine după două meciuri susţinute în deplasare, la Timişoara şi la Dej, pe care de altfel le-a şi câştigat, însă în partida de sâmbătă a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune.  În urma acestui rezultat, gruparea antrenată de Marian Constantin s-a îndepărtat la 8 puncte de lider, iar în aceste condiţii, meciul de marţi devine obligatoriu de câştigat pentru ca formaţia de sub Meseş să mai rămâne cu şanse în bătălia la primul loc.

Steaua Bucureşti a demonstrat-o şi în acest sezon că este o echipă care se bate la titlu, iar în cele 15 etape a pierdut doar un singur joc şi acela surprinzător, în tur, cu Dinamo.

Formaţia antrenată de Bogdan Tănase conduce detaşat clasamentul din Divizia A1 şi are 4 puncte avans faţă de Arcada Galaţi, ocupanta locului secund, în timp ce faţă de Tricolorul Ploieşti, steliştii au şase puncte.

În primele două etape din acest an, Steaua a câştigat cu 3 – 0 atât cu Explorări Baia Mare, cât şi meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj.  La meciul din tur, Steaua s-a impus cu 3 – 0 în faţa campioanei.

 

264 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1