Connect with us

CUPELE EUROPENE

Dominička Zachová: “Felicitări HC Zalău pentru victorie”


Handbalista cehă a fost cea mai bună marcatoare a celor de la DHK Banik Most în duelul pierdut în faţa grupării sălăjene din cadrul grupei D a Cupei EHF. Aceasta a felicitat gruparea de la poalele Meseşului pentru victoria obţinută şi a asigurat că cehoaicele îşi vor vinde scump pielea la Zalău


Prestaţiile bune ale celor de la HC Zalău în Cupa EHF continuă. Astfel, după ce a obţinut prima victorie din cadrul grupei D, în faţa celor de la H 65 Hoors, gruparea de la poalele Meseşului nu se dezminte şi duminică seara, în Cehia, HC Zalău a obţinut un nou succes important.

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a disputat un meci nebun în compania celor de la DHK Banik Most, cu multe răsturnări de scor, însă care, în cele din urmă a ieşit bine pentru formaţia zălăuană.

În această partidă, Dominička Zachová a fost cea mai bună marcatoare a grupării din Cehia, cu opt goluri, în timp ce pentru HC Zalău, Roxana Rob a marcat 6 goluri, cele mai multe din rândul jucătoarelor formaţiei sălăjene.

După acest joc, Dominička Zachová a recunoscut supremaţia Zalăului, însă a remarcat şi anumite probleme de efectiv ale celor de la DHK Banik Most.

“Am jucat fără trei jucătoare cheie şi a fost un meci foarte greu pentru noi. Cred că am jucat pe cât de bine am putut. Ne-am luptat, portarul nostru a fost excelent. În repriza secundă am început să obosim şi acesta a fost motivul pentru care am pierdut. Sunt mândră de echipa mea, am dat totul în acest joc. Felicitări HC Zalău pentru victorie”, a spus Dominička Zachová, pentru Sportul Sălăjean.

În urma acestei victorii importante, HC Zalău a ajuns pe locul doi în grupa D, la un punct în spatele celor de la Larvik, la două în faţa celor de la H 65 Hoors şi la trei în faţa cehoaicelor de la Banik Most.

HC Zalău şi DHK Banik Most se vor înfrunta din nou, duminică, de la ora 18.00 (ora României) în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, iar handbalistele din Cehia promit o “luptă” pe cinste.

“Zalăul este o echipă bună, cu jucătoare de calitate şi în acest joc a fost mai puternică decât echipa noastră. Cred că totul este posibil şi pot să promit că ne vom lupta din nou să câştigăm la Zalău”, a încheiat Zachová.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE