Connect with us

Ştiri din Sălaj

O tânără din Sălaj a fost admisă a treia la Şcoala de Poliţie din Cluj-Napoca


La sesiunea din această iarnă au fost admişi la Şcoala de Poliţie “Septimiu Mureşan” 25 de sălăjeni, Iulia Ioana Lapoş fiind admisă a treia, cu media 8,8 – cu o sutime mai mică decât cea mai mare notă obţinută de un student din Hunedoara


După cele aproape două săptămâni în care au trecut prin vizite medicale, probe sportive și probe de verificare a cunoștințelor, peste 600 de candidați de la Scoala de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au aflat rezultatele.

În sesiunea ianuarie 2018, concurența a fost de trei candidați pe un loc, cu 899 de candidați inscriși. Proba sportivă a dat bătăi de cap multora: au fost respinși peste 200, astfel că au crescut șansele celor rămași în cursă.

Cel mai mult și-au dorit să îmbrace haina militară candidați din Cluj, dar au fost și din județele Alba, Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud, Suceava, Arad, Hunedoara, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea, Brașov, Sibiu, Neamț și Botoșani.

Dintre cei 899 de candidaţi înscriși la concursul de admitere sesiunea ianuarie 2018, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, au trecut de verificarea medicală şi de probele fizice eliminatorii, programate în intervalul 12-17 ianuarie, un număr de 645 de candidați – 72% dintre cei înscriși. Este vorba despre 165 de fete (43% dintre cele 382 înscrise), respectiv 480 de băieți (93% dintre cei 517 înscriși).

Din judeţul Sălaj au fost admişi 25 de studenţi, cea mai mare medie având-o Iulia Ioana Lapoş care a intrat chiar a treia cu media 8,6.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj