Connect with us

TENIS

Oana Flonta, a ajuns pe tabloul principal la Campionatul Naţional


Deşi se află la primul său an de participare la categoira de vârstă 11 – 12 ani, tenismena sălăjeancă a reuşit să treacă de calificări şi să ajungă pe tabloul principal al Campionatului Naţional


În această perioadă, sub egida Federaţiei Române de Tenis se desfăşoară şi Campionatul Naţional de Iarnă U 12, tot la Bucureşti. Aici, la fel ca şi la Naţionalele U 14, judeţul Sălaj are un singur reprezentant. Este vorba de Oana Flonta.

Eleva lui Constantin Carp a participat în calificări, unde s-a duelat cu Alessia Ispir de la CS Tennis Club Coreco Iaşi. Flonta a reuşit să se impună în două seturi, scor 6 – 3, 6 – 4 şi astfel a obţinut calificarea pe tabloul principal al competiţiei, cu toate că se află în primul an al categoriei de vârstă 11 – 12 ani.

Ajunsă între primele 32 de jucătoare ale ţării, emoţiile au cuprins-o pe tânăra tenismenă de la CSM Zalău şi astfel, Flonta a fost nevoită să se recunoască învinsă după două seturi disputate în compania lui Iris Zbranca de la LPS-CSS Constanţa.

În weekend, Oana Flonta a participat şi la Cupa de Iarnă de la Oradea. Despre evoluţia sălăjencei la această competiţie găsiţi detalii în ziarul Sportul Sălăjean din 24 ianuarie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS