Connect with us

TENIS

Oana Flonta, a ajuns pe tabloul principal la Campionatul Naţional


Deşi se află la primul său an de participare la categoira de vârstă 11 – 12 ani, tenismena sălăjeancă a reuşit să treacă de calificări şi să ajungă pe tabloul principal al Campionatului Naţional


În această perioadă, sub egida Federaţiei Române de Tenis se desfăşoară şi Campionatul Naţional de Iarnă U 12, tot la Bucureşti. Aici, la fel ca şi la Naţionalele U 14, judeţul Sălaj are un singur reprezentant. Este vorba de Oana Flonta.

Eleva lui Constantin Carp a participat în calificări, unde s-a duelat cu Alessia Ispir de la CS Tennis Club Coreco Iaşi. Flonta a reuşit să se impună în două seturi, scor 6 – 3, 6 – 4 şi astfel a obţinut calificarea pe tabloul principal al competiţiei, cu toate că se află în primul an al categoriei de vârstă 11 – 12 ani.

Ajunsă între primele 32 de jucătoare ale ţării, emoţiile au cuprins-o pe tânăra tenismenă de la CSM Zalău şi astfel, Flonta a fost nevoită să se recunoască învinsă după două seturi disputate în compania lui Iris Zbranca de la LPS-CSS Constanţa.

În weekend, Oana Flonta a participat şi la Cupa de Iarnă de la Oradea. Despre evoluţia sălăjencei la această competiţie găsiţi detalii în ziarul Sportul Sălăjean din 24 ianuarie.

257 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS