Connect with us

CUPELE EUROPENE

Victorie importantă pentru HC Zalău în Cehia. Avem şanse mari la calificarea în sferturile Cupei EHF


Prin victoria din această seară în faţa formaţiei Banik Most, Valentina Panici şi compania pot visa la calificarea în sferturi, după ce şi Larvik a învins în Suedia!


HC Zalău câţtigă în Cehia într-un meci nebun. Ne-am distanţat însă la trei puncte în grupă de Banik Most şi la două de H 65 Hoors după ce am învins în această seară formaţia din Cehia la o diferenţă de trei goluri, scor 22 – 25.

Am început bine jocul şi la un moment dat în prima repriză chiar ne-am desprins la trei goluri avantaj. Meciul din Cehia părea ca şi câştigat. Nu s-a întâmplat însă aşa, iar în ultimele minute din prima repriză, cehoaicele au reuşit să intre în avantaj 12 – 11.

De remarcat că, în minutul 24, Larisa Tamaş vede cartonaşul roşu după o intrare puternică asupra unei adversare.

În a doua repriză, fetele pregătite de Ghoerghe Tadici au intrat foarte timide în teren, iar timp de aproape 10 minute nu au reuşit să înscrie. În tot acest timp, cehoaicele s-au desprins la patru goluri 16 – 12. Roxana Rob a fost cea care a “spart gheaţa” şi a redat speranţe echipei.

Paula Vişan şi-a revenit şi ea şi a avut câteva parade bune, care s-au văzut repede pe tabelă, astfel că în minutul 45 egalăm la 19 prin Ana Maria Drăgut. Ne desprindem apoi uşor, ca într-un final să avem avantaj de patru goluri, 21 – 25. În ultimul minut de joc însă cehoaicele au mai înscris odată iar scorul final a fost de 22 – 25.

Cele două formaţii se vor reîntââlni duminică în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici.


Vezi LIVE-TEXT-ul partidei din Cehia aici! 


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Radu

    22 January 2018 at 6:27

    Felicitari.Le meritati din plin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE