Connect with us

CUPELE EUROPENE

Simona Szarková: “HC Zalău depinde de câteva jucătoare cheie”


Handbalista celor de la DHK Banik Most consideră gruparea de la poalele Meseşului una destul de bună, precum consideră şi celelalte echipe ajunse în această fază a competiţiei. Cu toate acestea, jucătoarea din Slovacia spune că după o înfrângere şi un egal, urmează şi victoria pentru Banik Most


HC Zalău are un parcurs foarte bun în Cupa EHF până în acest moment şi are un moral destul de bun, mai ales după meciurile din ultima perioadă, în care remarcăm prestaţia onorabilă în faţa celor de la CSM Bucureşti, precum şi prima victorie din cadrul grupei D a Cupei EHF, în faţa celor de la H 65 Hoors.

După o înfrângere la Larvik şi o victorie în faţa campioanei Suediei, HC Zalău se va deplasa în Cehia pentru duelul cu DHK Banik Most, în etapa a III-a din cadrul grupelor Cupei EHF.

HC Zalău are moral bun, însă şi formaţia din Cehia este dornică să obţină prima victorie din această fază a competiţiei europene, în precedentele două partide, formaţia cehă a înregistrat un eşec şi un egal.

Deşi lotul formaţiei cehe este format în mare parte din jucătoare autohtone, există şi patru straniere, printre care şi Simona Szarková, jucătoare născută în Slovacia. Simona este o handbalistă cu potenţial mare şi la 26 de ani este o componentă de bază a naţionalei Slovaciei.

Înaintea duelului direct cu HC Zalău, Simona Szarková consideră gruparea de la poalele Meseşului ca fiind una valoroasă, precum şi celelalte echipe care au ajuns în această fază a competiţiei.

“Cred că fiecare echipă care a ajuns până în această fază a Cupei EHF este puternică. HC Zalău este o echipă bună, însă şi noi suntem, iar zălăuancele cu siguranţă nu sunt invincibile. Ştim că au câteva jucătoare cheie, de care depind. Zalăul a câştigat şi noi am pierdut la un gol diferenţă la Hoors, iar în al doilea meci, cel cu Larvik, trebuia să-l câştigăm, însă nu am avut noroc pe finalul meciului. Cred că suntem o echipă bună şi este posibil ca echipe mici, precum noi, să obţină rezultate bune şi să câştige în faţa unor echipe mai faimoase cu mai multă tradiţie. În primul meci am pierdut la un punct diferenţă, în al doilea am făcut egal şi acum, în al treilea meci ne dorim să şi câştigăm”, a spus Simona Szarková, pentru Sportul Sălăjean.

Reamintim că meciul dintre DHK Banik Most şi HC Zalău va avea loc duminică, de la ora 19.00 ora României.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE