Connect with us

FOTBAL

Mihai Bode, antrenor Unirea Mirşid: “Ar mai trebui să transferăm doi jucători” 


Tânărul tehnician consideră că echipa sa mai are nevoie de jucători pentru a se putea lupta la titlu, chiar dacă la finalul turului, gruparea condusă de Călin Bereschi a terminat pe primul loc


Chiar înainte de începerea campionatului, pe banca tehnică a grupării din Mirşid a avut loc o schimbare, iar locul lui Marius Cozma a fost luat de către Mihai Bode. Aflat pentru prima dată în postura de antrenor, fostul mijlocaş de la FC Zalău s-a descurcat excelent  şi a reuşit să claseze echipa pe primul loc la finalul turului, la 3 puncte în faţa celor de la Dumbrava Gâlgău. După un asemenea parcurs, tehnicianul s-a declarat mulţumit, însă a ţinut să precizeze că Mirşidul putea fi lider cu maxim de puncte.

“Parcursul din tur a fost foarte bun, dar puteam avea maxim de puncte fiindcă şi meciul cu Dumbrava Gâlgău îl puteam câştiga la cum s-a jucat. Cred că oricine şi-ar dori să aibă un tur de campionat ca şi noi”, a spus Mihai Bode.

Chiar dacă până la startul returului mai sunt două luni, antrenorul se gândeşte la transfeuri şi pentru a doua parte de campionat are nevoie de întăriri ca Unirea să fie sigură de primul loc.

“În tur am obţinut puncte mai uşor, dar cred că din retur va fi mai greu, fiindcă toate echipele se vor mobiliza mai bine când vor juca cu Unirea Mirşid. De abia acum va începe greul. Avem un lot bun, dar cred că ar mai trebui să mai transferăm doi jucători pentru a fi concurenţă pe posturi. Dacă vrem să câştigăm titlul trebuie să facem câteva transferuri, iar dacă ne dorim doar să fim pe podium, nu cred că ne mai trebuie întăriri. Vom aduce doar jucători care sunt cel puţin la nivelul celor care sunt acum în lot.  Ne-am gândit pe ce posturi avem nevoie de întăriri, dar încă nu ne-am gândit şi la jucători”, a precizat tehnicianul.

La capitolul “transferuri” pot fi considerate şi două reveniri importante în echipă, din primăvară urmând a fi apţi atât Mihai Bode cât şi Marcel Mureşan, care în tur nu au putut juca deloc din cauza unor accidentări.

“La cum mă simt acum cred că din martie voi putea juca. Sper să fiu un câştig pentru echipă. Chiar am vorbit cu Marcel Mureşan şi el va putea juca din retur. Ar fi bine dacă şi-ar reveni şi Sebastian Moroti, însă la el este mai complicat, deoarece a fost operat la genunchi”, a încheiat Mihai Bode.

285 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL