Connect with us

FOTBAL

La un an de zile după ce s-a bătut la promovarea în Liga a II-a cu FC Zalău, AFC Hermannstadt joacă cu FCSB în Cupa României!


Sibienii vor să găzduiască pe teren propriu partida de gală, iar pentru aceasta doresc să închirieze o noctură


Anul trecut, în această perioadă, conducerea de la FC Zalău anunţa că echipa se va bate la promovarea în Liga a II-a, într-un moment în care se afla la 5 puncte în spatele liderului AFC Hermannstadt. Chiar primul joc din retur a fost cel de la Zalău cu echipa din Sibiu, care s-a terminat  la egalitate 0 – 0. În timp ce gruparea sibiană a mers “ceas” în Liga a III-a şi a promovat în eşalonul secund la pas, la FC Zalău a început declinul şi în vară, formaţia condusă de Ioan Morar s-a desfiinţat, din cauza faptului că autorităţile locale nu au mai sprijinit financiar echipa.

De cealaltă parte, AFC Hermannstadt a avut un tur de excepeţie şi în Liga 2 şi a terminat anul 2017 pe locul secund la un punct de liderul Dunărea Călăraşi. Sibienii au impresionat şi în Cupa României, iar în această competiţie au eliminat două foramţii din Liga 1, FC Voluntari în 16-zecimi şi Juventus Bucureşti în optimi.

În sferturi, AFC Hermannstadt va da piept cu FCSB, partida urmând să se desfăşoare cel mai probabil la Sibiu, astfel că pentru acest joc, conducerea clubului doreşte să închirieze o nocturnă mobilă. Sferturile Cupei României la fotbal se vor disputa în perioada 27 februarie – 1 martie, iar celelalte trei partide sunt: CSU Craiova –  Dinamo, Gaz Metan Mediaş – Astra şi Poli Iaşi – FC Botoşani.

 

 

316 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL