Connect with us

CUPA ROMANIEI

Cupa României la minifotbal se pregăteşte de faza a III-a unde intră şi echipe din Liga 1. COMPONENŢA GRUPELOR


Începând din faza a III-a a competiţiei, şase echipe de pe prima scenă intră în horă. În această etapă au fost formate cinci grupe a câte patru echipe, urmând ca la finalul celor trei runde, primele două clasate să se califice în optimi


Cupa României este competiţia care captează atenţia în această perioadă la Bazele Sportive Onix, din acest final de săptămână urmând să se desfăşoare meciurile ce contează pentru faza a III-a.

În această etapă s-au calificat cele 10 formaţii câştigătoare în runda trecută, primele patru clasate din Liga 2, dar şi şase echipe din Liga 1, cele clasate pe locurile 5 – 10. Luni, la Baza Sportivă Onix Traian a avut loc tragerea la sorţi şi s-au format cinci grupe a câte patru echipe.

În perioada 19 ianuarie – 4 februarie vor avea loc partidele din grupe, urmând ca primele două clasate să se califice în optimi. În optimi au locul asigurat Autovip şi Fan Courier, adică ocupantele locurilor 3 şi 4 din primul eşalon, în timp ce primele două clasate, Dia Guard Divino şi Dandonia FS Grup vor intra în această competiţie abia în sferturi.

La prima vedere grupele din faza a III-a sunt echilibrate, cea mai interesantă fiind grupa E unde se vor întâlni Autoland Hosu, satelitul campioanei Dia Guard Divino, Voinţa Aghireş, dar şi G 4.

Grupa D este singura în care au fost repartizate două echipe din Liga 1, Boldor Florex Hida şi Fino Brutto Borla, celelalte două competitoare fiind Viper şi Brothers Team.

Iată componenţa grupelor din faza a III-a:

Grupa A: Someşul Someş Odorhei, Rapid Peceiu, Fanatic Team şi Stelya Brădet

Grupa B: Favorit Brădet, Michelin, Atletico Textila şi Ianus

Grupa C: Yvo Team, Aquangar Cehu Silvaniei, FC Brădet şi Tenaris

Grupa D: Boldor Florex Hida, Fino Brutto, Viper şi Brothers Team

Grupa E: Autoland Hosu, Dia Guard II Divino, Voinţa Aghireş şi G 4

 

Programul complet al meciurilor, în  ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

 

453 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI