Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a învins în deplasare Danubius Galaţi fără prea mari emoţii


Valentina Panici şi compania s-au impus în deplasarea de pe Dunăre la o diferenţă de cinci goluri, într-un meci pe care l-au controlat de la cap la coadă


Elevele lui Gheorghe Tadici au trecut de Dunărea Galaţi într-un meci pe care l-au controlat încă din primul minut când Roxana Rob a deschis scorul. În minutul 3 zălăuancele aveau deja avantaj de trei goluri (3-0). Primul gol al gazdelor a fost reuşit de Iulia Artean abia în minutul 4.

Handbalsitele din Zalău au început să rateze, iar gălăţencele au egalat în minutul 10 la 4. Nu a durat însă mult bucuria gazdelor pentru că Ana Maira Dragut a dus scorul repede la (7-5), iar câteva minute mai târziu Ana Ciolan marca pentru 12-7. În minutul 27 diferenţa era de opt goluri (15-7), iar scorul pauzei a fost 8-16.

Repriza a doua a fost mult mai ştearsă pentru zălăuance, reuşind să marcheze doar de şapte ori, însă adversarele au jucat şi ele slab, iar Valentina Panici şi compania au reuşit să se impună la o diferenţă de cinci goluri.

De remarcat că interul Larisa Tamaş nu a prins o zi foarte strălucită, astfel că din şase aruncări la poartă, cinci le-a ratat! Cele mai bune marcatoare ale Zalăului au fost Ana Maria Dragut şi Roxana Rob cu câte cinci reuşite.

Danubius Galaţi – HC Zalău 18 – 23 (8-16)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Raluca Kelemen – Ana Maria Dragut (5), Roxana Rob (5), Andrada Trif (4), Valentina Panici (4), Raluca Irimia (3), Larisa Tamaş (1), Ana Ciolan (1), Cristiana Nica, Dana Abed Kader, Diana Nichitean, Mihaela Stângă, Sabrina Lazea şi Claudia Constantinescu (accidentată).

384 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Radu

    18 January 2018 at 23:23

    DA! dupa mintea voastra doar s-a prezentat pe teren iar adversarele au ramas pe banca tehnica . Am jucat singure ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL