Connect with us

CUPELE EUROPENE

Victorie mare de ziua antrenoarei Elena Tadici. GALERIE FOTO


Antrenorul secund de la HC Zalău şi-a aniversat ziua de naştere tocmai duminică, când handbalistele au putut să îi dedice şi un succes memorabil în faţa campioanei Suediei! Înaintea jocului, însă, “căpitanul” Valentina Panici  i-a oferit şi un superb aranjament floral, în aplauzele tuturor celor prezenţi în Sala Sporturilor


De mai bine de cinci decenii, Elena Tadici  (n. 14.01.1955) şi-a dedicat viaţa sportului de pe semicerc, pe care în tinereţe l-a practicat cu mare succes. Astfel, după ce a făcut junioratul la CSS Bacău, Elena Văcaru a jucat un an în liga secundă, la Textila Buhuşi (Divizia A), după care a ajuns la Ştiinţa Bacău, acolo unde a devenit şi campioană naţională! A urmat o perioadă de aur, în care actuala doamnă Tadici a cucerit patru titluri naţionale, dar şi Cupa României, toate în oraşul scriitorului George Bacovia.

Timp de cinci ani, cariera sa s-a consumat la poalele Meseşului, acolo unde s-a şi stabilit, după ce s-a căsătorit cu Gheorghe Tadici. “Pe linie de sport sunt cu Zalăul 100%, dar sunt cu sufletul la Bacău, unde am sora, cumnata şi nepoţi”, spunea Elena Tadici. După ce şi-a încheiat activitatea de sportivă, doamna Tadici a devenit antrenoare şi profesoară la catedra de handbal de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, devenind campioană naţională cu echipa de junioare I de la CSS Zalău (anul 2002).

Prin mâinile antrenoarei au trecut cele mai bune produse ale handbalului sălăjean şi nu numai, precum Ramona Farcău, Talida Tolnai, Alina Czeczi, Adriana Holhoş, Daniela Crap, Raluca Ivan, regretata Elena Viscreanu sauTereza Tamaş – Pâslaru. În anul 2015, după o activitate de 35 de ani la catedra de handbal da Clubului Sportiv Şcolar, Elena Tadici s-a pensionat, dar a rămas pe banca tehnică a formaţiei HC Zalău, ca şi “secund” a managerului Gheorghe Tadici. Duminică, adică în ziua în care HC Zalău a primit vizita campioanei Suediei – H 65 Hoors, Elena Tadici şi-a aniverat ziua de naştere, iar pentru aceasta echipa a pregătit şi un moment special.

Astfel, înaintea meciului, “căpitanul” Valentina Panici i-a oferit un superb aranjament floral, în timp ce jucătoarele şi spectatorii aplaudau! Surprizele frumoase au continuat, deoarece Ana Maria Dragut şi compania i-au putut dedica antrenoarei şi o superbă victorie în faţa suedetelor, una în premieră pentru gruparea de la poalele Meseşului în grupele EHF.

449 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE