Connect with us

HANDBAL

Valeriu Costea: “HC Zalău joacă un handbal adevărat”


Antrenorul celor de la Danubius Galaţi  o vede pe gruparea de la poalele Meseşului ca fiind favorită înaintea duelului direct de azi


După victoria importantă obţinută în faţa celor de la H 65 Hoors din cadrul grupei D a Cupei EHF, cu moralul ridicat, HC Zalău s-a deplasat la Galaţi, pentru duelul cu echipa locală, Danubius.

Cele două formaţii ocupă poziţii apropiate în clasament, doar patru puncte despărţindu-le. În acest moment, HC Zalău se află pe poziţia a şaptea, în timp ce Danubius Galaţi ocupă locul 10. Meciul dintre cele două formaţii va avea loc în Sala Polivalentă “Dunărea” din Galaţi, de la ora 16.30.

Înaintea acestui duel, Valeriu Costea o vede favorită pe HC Zalău, formaţie pe care o consideră foarte bună care practică un handbal adevărat.

“Cred că domnul antrenor Tadici ştie să îşi pună foarte bine echipa în teren şi nu cred că va conta oboseala, chiar dacă HC Zalău vine după o perioadă în care a jucat din trei în trei zile. Ştim că HC Zalău este o echipă foarte bine organizată şi pentru noi va fi un meci foarte dificil. Ţinând cont că ne aflăm în zona locurilor periculoase, pentru noi orice victorie şi orice punct contează, astfel încât să ne putem îndeplini obiectivul la final de campionat. Cu siguranţă, HC Zalău este favorită, având tradiţie şi jucătoare la echipa naţională. HC Zalău este o echipă care joacă handbal adevărat”, ne-a spus Valeriu Costea.

288 Vizualizari
1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    18 January 2018 at 11:27

    Apreciaza alti, dupa Tadici…o sa ne para rau si doar aduceri aminte….Nu ne respectam valorile…putine cate le avem. Nici Sp Sj nu o face la handbal….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL