Connect with us

HANDBAL

Daciana Balaban: “HC Zalău este o echipă în mare formă”


Handbalista celor de la Danubius Galaţi a avut de spus cuvinte frumoase la adresa clubului zălăuan, înaintea duelului direct de miercuri


Perioadă încărcată pentru HC Zalău, care evoluează din trei în trei zile. Cu toate acestea, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a impresionat în ultimul timp şi după ce a fost aproape de o surpriză în meciul cu CSM Bucureşti, formaţia de la poalele Meseşului s-a impus în faţa celor de la H 65 Hoors, pentru a obţine primele puncte din cadrul grupei D a Cupei EHF.

Această victorie le-a dat aripi sălăjencelor, care acum sunt dornice să-şi păstreze această formă bună şi azi, de la ora 17.00 vor să obţină şi primul succes în campionat din acest an. Pentru asta, formaţia sălăjeană s-a deplasat la Galaţi, acolo unde Danubius va încerca să-şi apere propriul teren şi să câştige în faţa celor de la HC Zalău.

Forma bună prin care trece HC Zalău a fost remarcată şi de Daciana Balaban, jucătoarea celor de la Danubius Galaţi, care a avut cuvinte frumoase la adresa Zalăului.

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil, întâlnim o echipă în mare formă care şi-a arătat valoarea inclusiv în cupele europene, şi aici profit să felicit echipa din Zalău pentru rezultatele obţinute. Noi venim după un meci mai puţin bun la Cluj şi sperăm să fim la un nivel înalt care să facă acest meci unul care să merite să fie urmărit de suporterii noştri şi nu numai. Din păcate avem ceva probleme de efectiv, dar eu sper ca cele ce vor intra în teren să dea maxim din ceea ce pot şi atunci sigur vom pleca mulţumiţi de la sală. Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la meci, mai ales că vom juca sub sloganul: „Jucăm pentru Gabi”. Sper ca toată lumea să fie unită pentru ea în aceste momente, şi dacă mulţi vorbesc despre câte a făcut „Găboasa” pentru handbalul gălăţean, acesta este un bun prilej să fie răsplatită!”, a spus Daciana Balaban, pentru Monitorul de Galaţi.

Sursa foto: handbalvolei.ro

241 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL