Connect with us

FOTBAL

Széles Tibi, invitatul special al celor de la Dia Guard Divino la Memorialul “Radu Gog”


Jucătorul care făcea senzaţie la Euro Glia Nuşfalău în Campionatul Judeţean de Minifotbal Onix Sălaj şi care a făcut parte din lotul celor de la FC Bihor, pe când gruparea din judeţul vecin activa în Liga a II-a a fost surpriza din lotul campioanei Sălajului la evenimentul caritabil organizat la începutul lunii ianuarie


Dia Guard Divino a reprezentat mereu o forţă în minifotbalul sălăjean, dar mai ales la Memorialul “Radu Gog”. Astfel, încă de la prima participare la această competiţie, Dia Guard a reuşit să ajungă până în ultimul act, pe care l-au cedat atunci în faţa celor de la Euro Dezmembrări, în 2015. La următoarele două ediţii, gruparea condusă de Florin Marian Raţ a avut parte de parcursuri fără greşeală, fiind câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Memorialului.

La ediţia din acest an, Dia Guard Divino a venit şi cu o surpriză pentru cei prezenţi în sală, dar nu numai. Astfel, pentru câştigătoarea en-titre a competiţiei a evoluat şi Széles Tibi, nimeni altul decât fostul jucător al celor de la FC Bihor, dar şi jucătorul care făcea senzaţie în anii trecuţi în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, în tricoul celor de la Euro Glia Nuşfalău.

În palmaresul său, trebuie neaparat să evidenţiem şi titlul european cucerit cu naţionala României de minifotbal. Revenind la Memorialul “Radu Gog”, Tibi a făcut spectacol şi în sala de sport de la LPS “Avram Iancu” Zalău, iar alături de Ciprian Pavel şi Maior Istvan a format un trio care a “dezlegat” orice apărare a adversarilor.

Cei trei au făcut un joc excelent şi în finala cu Sporting Zalău. Să menţionăm că viceprimarul Nicolae Fazakas a fost cel care a dat startul partidei din finală, după ce s-a ţinut un moment de reculegere, iar Széles Tibi a fost cel care a deschis scorul, însă la doar câteva minute, Darius Colciar a izbutit egalarea, stabilind şi scorul pauzei.

În partea secundă, trio-ul ofensiv al celor de la Dia Guard a funcţionat perfect, la fel şi defensiva dirijată excelent de experimentatul Toth Karoly. Széles Tibi şi Maior Istvan au marcat câte un gol fiecare în repriza a doua şi meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Dia Guard. Odată cu această victorie, trebuie să spunem că Dia Guard Divino reuşeşte să se impună la Memorialul “Radu Gog” pentru a treia oară consecutiv.

Să spunem că Széles Tibi a evoluat pentru Dia Guard Divino doar la Memorialul “Radu Gog” şi cel puţin pentru moment, acesta nu va reprezenta echipa condusă de Florin Marian Raţ şi în campionat. Totuşi, dacă acesta va evolua din nou în Campionatul Judeţean de Minifotbal Onix Sălaj va fi o adevărată plăcere pentru iubitorii minifotbalului şi cu siguranţă, acesta ar ridica şi nivelul competiţiei.

354 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL