Connect with us

CUPELE EUROPENE

Un deputat din Sălaj a participat la coregrafia realizată de galeria Zalăului înaintea meciului cu suedezele de la H 65 Hoors. Galerie FOTO şi VIDEO


Ultras Boys – galeria formaţiei HC Zalău – a avut o superbă coregrafie înainte de începerea disputei dintre fetele pregătite de Gheorghe Tadici şi campioana Suediei. La realizarea spectacolului din tribune a participat chiar şi parlamentarul Lucian Bode, preşedintele Comisiei de Infrastructură şi Transporturi din Camera Deputaţilor


Deputatul Lucian Bode, liderul PNL Sălaj şi preşedinte al Comisiei de Infrastructură şi Transporturi din Camera Deptuaţilor, fost ministru al Economiei în Cabinetul Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent în tribunele Sălii Sporturilor la disputa dintre HC Zalău şi H 65 Hoors.

Parlamentarul a asistat din primul rând al tribunei la victoria istorică obţinută de elevele lui Gheorghe Tadici şi chiar a fost un pion important în coregrafia realizată de galeria Ultras Boys condusă de celebrul “Gicu”.

Fanii Zalăului au desfăşurat înaintea partidei un tricolor imens, de 22 de metri lungime şi 20 lăţime peste toţi spectatorii prezenţi în sectorul A al tribunelor. Chiar în primul rând, Lucian Bode a ajutat la realizarea coregrafiei, fiind unul dintre “stâlpii” care a susţinut tricolorul imens.

Spre deosebire de alte “personalităţi” din judeţul Sălaj care nu au făcut nimic pentru sport, dar se afişează în lojă, în văzul tuturor, Lucian Bode a ales, ca de fiecare dată, să stea în tribune. De multe ori acesta este văzut la meciurile echipei chiar în primele rânduri din tribună, fără a se afişa în loja oficială, acolo unde stau alte “personalităţi marcante” ale sportului sălăjean.

Trebuie să mai spunem că Lucian este un iubitor al sportului, el chiar făcând parte din echipa Naţională a Parlamentului României cu care participă la diferite competiţii de fotbal.

Revenind la coregrafie, trebuie să spunem că ideea fanilor din Zalău a fost apreciată de toţi cei prezenţi la meci, cât şi de suedezi, care au avut doar cuvinte de laudă. Mai bine de două minute, drapelul a fluturat peste sectorul A al tribunelor, iar fanii scandau “reprezentăm România”. În faţa tricolorului se întindea un banner imens pe care stătea scris “Înălţăm tricolorul cu multă mândrie pentru echipă, oraş şi întreaga Românie”.

Şi profesorul Gheorgeh Tadici le-a mulţumit suporterilor, imediat după meci, pentru atmosfera realizată în tribune!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. foamea

    16 January 2018 at 13:35

    horatiu marc, alin demle, tiberiu csoka n-au avut bani de bilet la ultimele doua meciuri balajel si ciunt n-au avut cu ce cumpara bilet la meciul cu CSM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE