Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Mai mulţi “pescari” au fost amendaţi pe lacul Vîrşolţ! GALERIE FOTO


Dornici de o partidă de pescuit, opt persoane au fost verificate de către un echipaj al Jandarmeriei Sălaj, în urma verificării, patru amenzi au fost aplicate, dar a fost acordat şi un avertisment


După o săptămână grea, multe persoane doresc să efectueze o ieşire în weekend pentru relaxare. Aşa s-a întâmplat şi weekend-ul trecut cu un grup de persoane, care au decis să se relaxeze la o “partidă de pescuit” pe lacul Vîrşolţ.

Să reamintim că în urmă cu aproximativ 10 zile lacul sălăjean a fost repopulat cu mai bine de o tonă de crap, iar acest lucru se pare că a ademenit mai mulţi “pescari” din judeţ, precum şi din judeţele limitrofe.

Nu că ar fi asta o problemă, ci faptul că deja s-au înregistrat mai multe infracţiuni reprezintă o problemă, în sensul că au fost depistate cazuri în care erau capturate mai multe exemplare de peşte sub dimensiunea legală.

Aşa s-a întâmplat şi în weekend-ul trecut, când un echipaj al Jandarmeriei Sălaj, alături de paznicii piscicoli ai lacului au efectuat un control asupra celor aflaţi la pescuit. Au fost verificate opt persoane.

În urma acestui control, jandarmii sălăjenii au aplicat patru amenzi, dar şi un avertisment.

“În numele pescarilor din Sălaj le mulţumesc jandarmilor şi paznicilor noştri piscicoli pentru ajutor şi sprijin”, se arată într-o postare pe facebook a Veronicăi Ispas, vicepreşedinte AJVPS Sălaj.

Sursa foto: Veronica Ispas

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Pescuit și Vânătoare