Connect with us

HANDBAL

HC Zalău atacă victoria la malul mării

Vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor din Constanţa:

"U" Neptun Constanţa – HC Zalău

Punctul pierdut în etapa trecută cu CSM Ploieşti vom vedea la finalul sezonului câtă importanţă are. HC Zalău are ocazia să răzbune acel semieşec, tocmai vineri când Georgiana Ciuciulete şi compania se vor deplasa la malul mării pentru confruntarea cu ”U” Neptun Constanţa. Însă nu va fi deloc uşor.

Formaţia de la malul mării se clasează pe locul opt cu 13 puncte acumulate. Chiar dacă sunt aproape de mijlocul clasamentului, constănţenele nu sunt scăpate de grijile retrogradării. Doar două puncte are formaţia de la malul mării faţă de ultimul loc care duce la barajul de promovare. Dacă e să analizăm prestaţia echipei în meciurile din deplasare, putem observa că, HC Zalău a bifat în anul 2012, trei victorii şi un rezultat de egalitate. Aşadar toate premisele pentru un nou rezultat pozitiv. Însă de la a vrea şi până a putea este cale lungă. Sperăm ca, handbalistele noastre să se mobilizeze exemplar şi să revină acasă cu puncte. Chiar dacă aproape toate meciurile din etapa a XVII-a se vor desfăşura săptămâna viitoare, mai preciz în data de 28 februarie, HC Zalău dispută meciul cu Neptun Constaţa vineri. Meciul va putea fi urmărit pe postul Digi Sport, vineri, de la ora 18.00.

Pentru zălăuance, meciul de la Constanţa va fi un bun prilej de a mai juca un meci oficial înainte de partida tur cu HBC Nimes din manşa tur a sferturilor Cupei EHF. Partida va fi arbitrată de cuplul de arbitri din Bucureşti format din Barbu – Manafu.

Programul etapei a XVII-a: Neptun Constanţa – HC Zalău; Univ. Jolidon Cluj – SCM Craiova; Oltchim Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti; HCM Roman – Corona Braşov; Oţelul Galţi – CSM Bacău; CSM Ploieşti – Dunărea Brăila; CSM Cetate Devatrans – HCM Baia Mare

 

Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Gicu

  23 February 2012 at 21:15

  Cu totii la Constanta !

 2. x

  24 February 2012 at 17:34

  cu totii pe mata Gicule!

 3. eu

  24 February 2012 at 18:17

  mah gunoiule da o vb cineva de mata? Chiar daca te ascunzi sub un x crezi k esti mai pizdos?

 4. eu

  24 February 2012 at 18:18

  aici ti`ai aratat ciuda din tine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL