Connect with us

HANDBAL

Lia Sântămărean a revenit în poarta celor de la CSM Bacău

După o perioadă de inactivitate, cauzată de o accidentare la menisc, handbalista a evoluat pentru prima dată în meciul cu Neptun Constanţa

Fosta portăriţă a echipei HC Zalău, a revenit între buturi după o lungă perioadă de inactivitate, cauzată de o accidentare la menisc, fapt ce a solicitat chiar o intervenţie chirurigicală. Revenirea sa consemnat chiar în meciul cu Neptun Constanţa, unul foarte important pentru gruparea moldoveană. Din păcate pentru Sântămărean, echipa la care evoluează, CSM Bacău a pierdut duelul cu formaţia de la malul mării la un gol diferenţă. A fost şi un derby al retrogradării, de unde câştig de cauză a a avut Neptun Constanţa, grupare pe care HC Zalău o va întâlni la final de săptămână.

 Pentru CSM Bacău, urmează numărătoare inversă, echipa se află în zona nisipurilor mişcătoare. Sperăm ca odată cu revenirea portăriţei Lia Sântămărean, băcăuancele să fie mai solide în sistemul defensiv şi de ce nu sezonul următor să le regăsească pe prima scenă a handbalului feminin.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Leonard POPA

    23 February 2012 at 17:31

    Revenirea portaritei respective a fost consemnata in partida cu formatia din Deva, desfasurata in prima etapa a returului (cand Lia Santamarean a aparat, de altfel, foarte bine)…In meciul cu Neptun Constanta a fost folosita extrem de putin (sportiva fiind si gripata…)

  2. x

    24 February 2012 at 17:33

    virusata poate de la atata pu.la!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL