Connect with us

FOTBAL

Campionatele din Liga a IV-a și Liga a V-a Sălaj se reiau la începutul lunii martie


Prima etapă din returul celor două eșaloane este programată în 11 martie


În primele întâlniri din acest an, conducerea de la AJF Sălaj a stabilit şi datele la care va începe a doua parte a campionatelor judeţene. Astfel, startul returului din Liga a IV-a se va da pe 11 martie, iar tot la data respectivă urmează să înceapă şi a doua parte a campionatului din cele două serii ale Ligii a V-a. Tot în primăvară urmează să se joace şi fazele finale ale Cupei României, competiţie în care au mai rămas patru echipe, este vorba de Dumbrava Gâlgău, Rapid Jibou, Cetatea Buciumi şi Someşul Someş Odorhei.

Returul în Liga a IV-a se va termina pe data de 3 iunie, iar echipa ce se va clasa pe primul loc va susţine barajul pentru promovarea în Liga a III-a în dublă manşă pe 16 iunie (turul) şi 23 iunie (returul).

După un tur de campionat, trei echipe se află în bătălia pentru titlu, iar lider este Unirea Mirşid, care  are un avantaj de 3 puncte faţă de Dumbrava Gâlgău, campioana din sezonul trecut.

În Seria Est din Liga a V-a, lider autoritar este Someşul Someş Odorhei, în timp ce în Seria Vest clasamentul este condus de Stejarul Sîg, care are cu 3 puncte mai mult decât ocupanta locului secund, Steaua Cosniciu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL