Connect with us

FOTBAL

Florin Răcoare a revenit din Italia, dar veştile nu sunt foarte bune


Din cauza unor infecţii ce persistă şi care din păcate vor mai persista, medicii din Italia nu pot realiza transplantul şi au recomandat familiei ca tânărul să fie readus în ţară. “Vă rugăm să rămâneți alături de noi prin rugăciuni și gânduri în aceasta luptă dureroasă”, este îndemnul logodnicii lui Florin


Încă din finalul anului trecut, Florin Răcoare nu s-a simţit prea bine, astfel că şi Sărbătorile de Iarnă au fost petrecute pe patul spitalului Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo şi fără rezultate încurajatoare.

Aflat într-o stare destul de înrăutăţită, din cauza faptului că organismul său a fost atacat de mai multe infecţii şi care nu au putut fi stopate deocamdată, tânărul nu s-a putut bucura prea tare de Crăciun şi de trecerea în Noul An.

Astfel, din cauza infecţiilor, doctorii de la clinica din Peninsulă nu a mai putut face transplantul de măduvă, iar la începutul anului au recomandat familiei Răcoare ca pacientul să fie trimit acasă, în România.

În aceste condiţii, Florin Răcoare a fost reinternat la Clinica de Hematologie de la Institutul Oncologic Cluj-Napoca, acolo unde medicii români vor încerca să îl scape pe tânăr de acele infecţii, pentru ca apoi el să poată fi trimis din nou în Italia, pentru transplantul de măduvă.

“Dragii noștri, din fericire am avut o perioadă la început când tratamentul părea să funcționeze bine în cazul nostru. Când ne pregăteam toate forțele și energiile pentru transplant, au apărut infecțiile de care nu am reușit să mai scăpăm. Din nefericire, aceste infecții persistă de ceva timp și vor mai persista, iar din acest motiv și la recomandarea medicilor din Italia, ne-am întors în România. Vom rămâne aici până când vom scăpa de aceste infecții. Sper să ne revenim cât mai repede ca să ne putem întoarce în Italia. Vă rugăm să rămâneți alături de noi prin rugăciuni și gânduri în aceasta luptă dureroasă”, a mărturisit Adina Călin, logodnica lui Florin.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Cristina

    13 January 2018 at 22:22

    Vestile nu sunt deloc bune, insa ii doresc putere si speranta. Ar fi bine ca cei care se ocupa de pagina de facebook sa nu mai fie atat de agresivi in a promova alte lucruri, folosind like urile de la acea pagina, este urat si lumea va pleca de pe pagina. Sa speram ca va fi bine insa faptul ca se amana si se intarzie tot mai mult transplantul nu reprezinta o veste imbucuratoare din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL