Connect with us

Ştiri din Sălaj

Preotul care a tăiat cu cuţitul un bărbat pe o stradă din Şimleu Silvaniei a vrut să scape de arest


Magistraţii Tribunalului Sălaj au decis ca Nicolae Sîrca – care l-a tăiat în zona gâtului pe un bărbat de 75 de ani  – să rămână în arest preventiv deşi acesta şi-ar fi dorit o altă pedeapsă. Proetul a făcut deja contestaţie la decizia primită săptămâna aceasta


Pe 10 ianuarie, magistraţii Tribunalului Sălaj au dispus să menţină pedeapsa arestării preventive pentru preotul Nicolae Sîrca, după ce acesta a cerut o altă pedeapsă. Preotul a făcut deja constestaţie la această decizie.

Reamintim că locuitorii oraşului Şimleu Silvaniei au rămas şocaţi după evenimentul de neînchipuit ce a avut loc pe 9 august la ora 16.30 pe strada Partizanilor.

Preotul ce a slujit ani buni în casa domnului din Aleuş, comuna Halmăşd a atacat cu cuţitul un bătrân de 75 de ani! Totul s-a petrecut când  vârstnicul a ieşit dintr-o frizerie. Nicolae Sîrca i-a aplicat bătrânului lovituri cu cuţitul în zona gâtului şi l-a tăiat pe braţ.

Din fericire, înainte de a se întâmpla o tragedie au intervenit poliţiştii din Şimleu Silvaniei care l-au încătuşat pe preot şi l-au condus la secţie pentru audieri.

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Salaj il cerceteaza pe preot pentru tentativă de omor.

Se pare că, tot iîn aceeaşi zi, cu puţin timp înainte de a se petrece acest incident, preotul a mai fugit după o femeie din Cehei, ameninţând-o cu un cuţit, dar aceasta a reuşit să fugă şi să se salveze.

Nicolae Sîrca a slujit la Parohia Ortodoxă Aleuş, comuna Halmăşd dar a demisionat în urmă cu trei ani. A rămas însă cu hainele preoţeşti. Se pare că Nicolae Sîrca avea probleme şi în familie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj